Bijeljina, Meše Selimovića 23a +387 55 227 310 i +387 55 227 311

  • PREVOZ I VIZE

Avio karte za cijeli svijet!

Ukoliko putujete poslovno ili na odmor, kod nas možete POVOLJNO rezervisati avio karte do svih svjetskih destinacija, kao i smještaj u nekom od 400 hiljada hotela širom svijeta. Sve akcijeske i promotivne ponude kompanija Air Serbia, Etihad, Turkish Airlines, Qatar Airwaysm Air France, Lufthansa, Alitalia i drugih, pronaćićete upravo kod nas!

avio1

Avio karte + hotelski smještaj - > sve na jednom mjestu :)

U našoj poslovnici možete kupiti avio karte najvećih svjetskih kompanija, ali i LOW COST kompanija - BESPLATNA REZERVACIJA KARTE I GARANCIJA CIJENE 24 SATA ZA PUTOVANJA KOJIMA JE POLAZAK DUŽI OD MJESEC DANA!

Ako želite svoj automobil parkirati u blizini aerodroma Nikola Tesla u Beogradu nudimo Vam rezervaciju parkinga po NAJPOVOLJNIJIM uslovima. Parking je moguće rezervisati prije ili poslije kupovine avio karte. Posebna pogodnost je što je u povoljnu cijenu parkinga uračunata i usluga prevoženja putnika od parkinga do terminala prije polijetanja i od terminala do parkinga po povratku. To znači da je pored obezbeđenog parkinga dostupnog 24/7 osiguran i besplatan prevoz luksuznim vozilima direktno do terminala, što je garancija da nećete zakasniti na svoj let. Parking je osvijetljen, ograđen, osiguran fizičkim i profesionalnim video obezbeđenjem 24/7.

 Pozovite nas za više informacija (+387 55 227 310) ili dođite u našu poslovnicu u Bijeljini, Meše Selimovića 23a.

Transferi do aerodroma

transferi do aerodroma

HAPPY TRAVEL svim svojim putnicima obezbjeđuje transfere do aerodroma Beograd, Tuzla, Sarajevo, Zagreb, Budimpešta...

Transfer servis predstavlja uslugu prevoza, kako poslovnih putnika, tako i turista, koji žele da unaprijed organizuju vožnju od i do aerodroma, po gradu, ili od grada do grada. Ova usluga se razlikuje od taxi usluge po tome što Vam omogućava da vožnju rezerviše unapred uz fiksnu cijenu. Naš vozač će Vas čekati u dogovoreno vrijeme i na Vašoj adresi i putovaćete udobno i bezbjedno do željene destinacije. Usluga je po principu „od vrata do vrata“. U zavisnosti od broja putnika vozila koja koristimo su luksuzne limuzine za 1-3 putnika, kombi vozila za 4-8 putnika i minibusevi za 9-20 putnika na transferu.

Izlazimo u susret Vašim potrebama

Bez obzira kakve su Vaše potrebe kada su putovanja u pitanju, nudimo mnogobrojne opcije prevoza. Bez obzira da li putujete sami ili u grupi, turistički ili poslovno, mi razumijemo Vašu potrebu za pouzdanom i blagovremenom uslugom.

Za sve informacije i rezervacije tranfera možete se javiti na telefon ili viber +387 65 534 805

Prodaja i rezervacija autobuskih karata

Želite rezervisati i kupiti autobusku kartu do Crne Gore, Grčke ili bilo kojeg evropskog grada? Želite otići na turističko putovanje, sajam, seminar, kongres, koncert, pozorišnu predstavu. fudbalsku utakmicu,... Tražite najlakši način da posjetite rodbinu u inostranstvu, odete u šoping ili možda potražite posao.... Dođite prvo u HAPPY TRAVEL! Kod nas ćete rezervisati najpovoljnije autobuske karte za svaku evopsku destinaciju! Pomoću sistema za provjeru i rezervaciju naćićemo Vam najpovoljniji način da putujete.

autobuske karte

Otkrijte Evropu sa FLIXBUS autobuskim kartama

Uskočite u jedan od FLIXBUS autobusa i putujte čitavom Evropom. Izaberite svoje putovanje do preko 2.000 destinacija u 28 evropskih zemalja!

Planirate da krenete na „bekpekersko” putovanje Evropom? U poslednjem trenutku odlučujete da posetite neki grad? Ili idete na odmor sa porodicom ili prijateljima? Nema nikakvih problema! Prevešćemo vas od tačke A do tačke B po nepobjedivoj cijeni. Sa FLIXBUS autobusima možete da izaberete između Francuske, Holandije, Švajcarske, Njemačke, Italije, Češke Republike, Mađarske, Hrvatske, Švedske, Danske, Luksemburga, Slovenije i Austrije – FlixBus pruža putovanje koje želite i kada želite!

Nastavi sa čitanjem

Putno i zdravstveno osiguranje

osiguranjeasalogo

Bez obzira da li putujete na odmor, poslovno ili privatno, sami, sa porodicom ili u grupi, ne dozvolite da Vam nepredviđene okolnosti promijene planove i pokvare radost koju ste dugo planirali. S obzirom da su iznenadne bolesti, alergije ili povrede česta pojava na putovanjima, sa polisom putnog i zdravstvenog osiguranja bićete sigurni  u prevazilaženje neprijatnosti na koje možete naići. 

Polisa putnog zdravstvenog osiguranja već od 1KM dnevno + pokriće za COVID-19! 

Pokriće za COVID-19 uključuje medicinski pregled ovlaštenog ljekara i testiranje u slučaju ispoljavanja simptoma infekcije korona virusom, pružanje hitne medicinske pomoć i nabavke lijekova u vanbolničkom liječenju za slučaj potvrđene infekcije i bolničko liječenje i medicinski transport.

Ko se može osigurati

Osigurati se mogu državljani Bosne i Hercegovine i strani državljani koji u našoj zemlji imaju riješenje o  privremenom ili stalnom boravaku . Prilikom osiguranja stranih državljana, Putno zdravstveno siguranje ne pokriva ugovorene rizike u zemlji njihovog porijekla. U pravilu se mogu osigurati sve osobe od navršenih sedam dana do 65 godina života, odnosno do navršenih 80 godina ukoliko je ugovoren, obračunat i naplaćen predviđeni doplatak na premiju osiguranja.

Putno zdravstveno osiguranje se može ugovoriti kao individualno, grupno (3 osobe minimalno) ili porodično gdje se  jednom porodicom smatra otac i majka do navršenih 65 godina života i djeca do navršene 18. godine života.

Nastavi sa čitanjem

Viziranje za cijeli svijet

Viziranje za sve zemlje gdje je to potrebno!

Ukoliko putujete poslovno ili na odmor, agencija HAPPY TRAVEL pruža podršku svojim klijentima kako bi uspješno podnijeli zahtjev za vize u svim kategorijama privremenog boravka za sljedeće zemlje:

  • SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - U vaše ime popunjavamo aplikaciju i zakazujemo intervju u nadležnoj ambasadi uz kompletan prevod dokumenata.
  • VELIKA BRITANIJA - popunjavamo aplikaciju, prevodimo dokumente, šaljemo i zakazujemo termin u nadležnom viznom centru
  • KANADA - popunjavamo aplikaciju, prevodimo dokumente, šaljemo i zakazujemo termin u nadležnom viznom centru
  • AUSTRALIJA - popunjavamo aplikaciju, prevodimo dokumente, šaljemo i zakazujemo termin u nadležnom viznom centru
  • EGIPAT - popunjavamo aplikaciju, šaljemo u nadležnu ambasadu i vizirani pasoš preuzimate kod nas u agenciji.
  • UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI - popunjavamo aplikaciju, šaljemo u nadležnu ambasadu i vizu preuzimate kod nas u agenciji.

 vize

 Za detaljne informacije o potrebnoj dokumentaciji, kao i cijene uslužnog viziranja kontaktirajte nas na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
ili dođite u našu poslovnicu u Bijeljini, Meše Selimovića 23a.
UPIT ZA REZERVACIJU

Nedavno pregledano

ADRESA

Bijeljina, Meše Selimovića 23a

TELEFON

+387 55 227 310

E-MAIL

info@happytravelbn.com

INFORMACIJE

Radno vrijeme: 

  • pon - pet: 08-20 h
  • subota: 09-15 h

Svi programi putovanja koji se nalaze na našoj web stranici su isključivo INFORMATIVNOG i PROMOTIVNOG karaktera. Zvanični programi putovanja sa cjenovnikom dostupni su u agenciji i oni su sastavni dio ugovora o putovanju.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter za najatraktivnije ponude
Overcast Clouds
Bijeljina | 15.03°C

Ko je na mreži: 1321 gostiju i nema prijavljenih članova