Bijeljina, Meše Selimovića 23a +387 55 227 310 - viber: +387 66 187 279

 BLOG

Prodaja i rezervacija autobuskih karata

Želite rezervisati i kupiti autobusku kartu do Crne Gore, Grčke ili bilo kojeg evropskog grada? Želite otići na turističko putovanje, sajam, seminar, kongres, koncert, pozorišnu predstavu. fudbalsku utakmicu,... Tražite najlakši način da posjetite rodbinu u inostranstvu, odete u šoping ili možda potražite posao.... Dođite prvo u HAPPY TRAVEL! Kod nas ćete rezervisati najpovoljnije autobuske karte za svaku evopsku destinaciju! Pomoću sistema za provjeru i rezervaciju naćićemo Vam najpovoljniji način da putujete.

autobuske karte

Otkrijte Evropu sa FLIXBUS autobuskim kartama

Uskočite u jedan od FLIXBUS autobusa i putujte čitavom Evropom. Izaberite svoje putovanje do preko 2.000 destinacija u 28 evropskih zemalja!

Planirate da krenete na „bekpekersko” putovanje Evropom? U poslednjem trenutku odlučujete da posetite neki grad? Ili idete na odmor sa porodicom ili prijateljima? Nema nikakvih problema! Prevešćemo vas od tačke A do tačke B po nepobjedivoj cijeni. Sa FLIXBUS autobusima možete da izaberete između Francuske, Holandije, Švajcarske, Njemačke, Italije, Češke Republike, Mađarske, Hrvatske, Švedske, Danske, Luksemburga, Slovenije i Austrije – FlixBus pruža putovanje koje želite i kada želite!

Putovanje od tačke A do tačke B je opušteno: zahvaljujući informacijama o autobuskim stanicama, ažuriranom i aktuelnom redu vožnje koji su dostupni u realnom vremenu, uslužnom osoblju i ljubaznim vozačima, ne morate da brinete ni o čemu. Možete da planirate svoje putovanje autobusom i uskočite u autobus osjećajući se potpuno opušteno.

autobuske karte flixbus

Vaša FlixBus usluga

Naš cilj je da vam ponudimo praktičnu, povoljnu i direktnu uslugu autobuskog prevoza. Kupite najpovoljnije autobuske karte u agenciji HAPPY TRAVEL! Vaša karta je garancija za udobno sjedište u autobusu. Piće, grickalice, koristite besplatan Wi-Fi i utičnice – dostupno u svakom autobusu! Možete da surfujete internetom, gledate filmove i ostanete na vezi tokom čitavog putovanja.

Uštedite sa FlixBus-om! Uštedite novac sa našim nepobjedivo jeftinim autobuskim kartama, uštedite vrijeme zahvaljujući detaljnom autobuskom redu vožnje i tačnim autobusima i sačuvajte životnu sredinu. Bilo da sa FlixBus-om putujete u Berlin, Prag, Milano, Pariz ili Frankfurt, uvijek putujete zeleno!

Pozovite HAPPY TRAVEL za više informacija (+387 55 227 310) ili dođite u našu poslovnicu u Bijeljini, Meše Selimovića 23a.

Nedavno pregledano

ADRESA

Bijeljina, Meše Selimovića 23a

TELEFON

+387 55 227 310

E-MAIL

info@happytravelbn.com

INFORMACIJE

Radno vrijeme: 

  • pon - pet: 08-20 h
  • subota: 09-15 h

Svi programi putovanja koji se nalaze na našoj web stranici su isključivo INFORMATIVNOG i PROMOTIVNOG karaktera. Zvanični programi putovanja sa cjenovnikom dostupni su u agenciji i oni su sastavni dio ugovora o putovanju.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter za najatraktivnije ponude
Broken Clouds
Bijeljina | 6.56°C

Ko je na mreži: 881 gostiju i nema prijavljenih članova