Bijeljina, Meše Selimovića 23a +387 55 227 310 i +387 55 227 311

Hammamet

hammametHammamet - Hammamet je zadržao svoju tradiciju, stare zidine i objekte i danas predstavlja spoj tradicionalnog i modernog. Nаlаzi se u zalivu Hamamet, na jugu poluostrvа Kаp Bon, najplodnijeg i najzelenijeg dela Tunisa. Reč hamamet znači kupatilo, a ovaj naziv potiče i od činjenice da se u gradu nalazi veliki broj antičkih kupatila iz II veka p.n.e. Vrlo je popularan među turistima zbog lepih plaža, atrakcija, živopisnih predela, pijaca kao i velikog broja luksuznih hotela. Plaže Hamameta karakterišu širina, fini pesak. 

Yasmin Hammamet - Novo, izuzetno atraktivno letovalište na oko 10 km od starog grada Hamameta. Zamišljena i projektovana po uzoru na poznata evropska letovališta na Mediteranu, Yasmine Hammamet je danas bez premca najluksuznija i najpotpunija turistička zona u Tunisu. 

  • LJETOVANJE 2023.
  • TUNIS
  • Hamamet
UPIT ZA REZERVACIJU

Nedavno pregledano

ADRESA

Bijeljina, Meše Selimovića 23a

TELEFON

+387 55 227 310

E-MAIL

info@happytravelbn.com

INFORMACIJE

Radno vrijeme: 

  • pon - pet: 08-20 h
  • subota: 09-15 h

Svi programi putovanja koji se nalaze na našoj web stranici su isključivo INFORMATIVNOG i PROMOTIVNOG karaktera. Zvanični programi putovanja sa cjenovnikom dostupni su u agenciji i oni su sastavni dio ugovora o putovanju.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter za najatraktivnije ponude
Light rain
Bijeljina | 17.67°C

Ko je na mreži: 1145 gostiju i nema prijavljenih članova