Happy travel Bijeljina

logo

pozovite2

Blue Dream Palace 4* Tripiti

Limenaria Hoteli Grčka · Tasos · Limenaria
arrow

Opis

Izgrađen na plaži u Tripitiju, hotel Blue Dream Palace okružen je brežuljcima bogatim zelenilom i lepo uređenim vrtovima. Nudi spa centar, 2 otvorena bazena i zatvoreni bazen sa toplom vodom i hidromasažnom kadom.

Sobe hotela Blue Dream Palace opremljene su modernim nameštajem, mini-barom i flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima. Sadrže sopstveno kupatilo sa kadom i fenom za kosu. Iz većine soba pruža se pogled na more.

Trenutke opuštanja možete provesti na hotelskim bazenima. Ležaljke, suncobrane i peškire za bazen možete koristiti besplatno. Hotel Palace raspolaže teniskim terenom, teretanom, saunom i hamamom. Ostali rekreativni sadržaji u hotelu Blue Dream obuhvataju igraonicu i dečije igralište. U hotelu se organizuju tematske grčke večeri. Nekoliko masažnih tretmana na raspolaganju vam je u spa centru.

Hotel Blue Dream poseduje tavernu kraj mora, glavni restoran sa uslugom na bazi švedskog stola i 2 bara, od kojih je jedan smešten pored bazena.

Osoblje recepcije u potpuno klimatizovanom hotelu Blue Dream radi 24 sata dnevno i govori više jezika. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Cijene i Booking

Pošaljite upit za: Blue Dream Palace 4* Tripiti

Kontakt

logo

Meše Selimovića 23 A, Bijeljina, BiH
telefon +387 55 227 310   ili   227 311
mobilni viber whatsapp +387 66 187 279
mail  info@happytravelbn.com