Happy travel Bijeljina

logo

pozovite2

GOLDEN STAR CITY RESORT 4* - Perea

Solunska regija Hoteli Grčka · Solun
arrow

Opis

Moderni hotel Golden Star smešten je na plaži u Perei, na 30 minuta vožnje od centra Soluna. U ponudi su sobe sa sopstvenim balkonom i besplatnim bežičnim internetom.

Smeštajne jedinice su moderno uređene i sadrže nameštaj od svetlog drveta i svetle tkanine. Pored toga imaju klima-uređaj, sef, TV sa satelitskim kanalima i fen za kosu.

U svetlom i modernom ambijentu restorana Mpoukadoura možete uživati u velikom izboru kreativnih grčkih jela. Pića i užine služe se u baru koji gleda na Solunski zaliv i grad Solun. Američki doručak je obezbeđen svakog dana.

Možete da se opustite na ležaljkama na privatnoj plaži, a na raspolaganju su vam i suncobrani. Hotel poseduje i dobro opremljen poslovni centar. Osoblje na recepciji koja radi non-stop može vam pružiti savete o hotelu i okolini.

U krugu od 100 metara nalazi se nekoliko prodavnica i fitnes centar. Do centra Soluna stiže se za 30 minuta vožnje. Međunarodni aerodrom Solun Makedonija nalazi se na 8 km od hotela (oko 15 minuta vožnje automobilom).


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Cijene i Booking

Pošaljite upit za: GOLDEN STAR CITY RESORT 4* - Perea