Happy travel Bijeljina

logo

pozovite2

La Piscine Art 4* Skiathos town

Skijatos Hoteli Grčka · Skijatos
arrow

Opis

Smešten na mirnoj lokaciji, ovaj hotel nalazi se na samo 5 minuta hoda od centra Skijatosa. Objekat je namenjen isključivo odraslim osobama i poseduje olimpijski bazen. Ponuda uključuje besplatan doručak.

Osoblje hotela La Piscine Art ima za cilj da obezbedi da gosti uživaju u opuštajućem odmoru i da pomogne u kreiranju tople i prijatne atmosfere po kojoj je ovaj hotel poznat.

Možete se opustiti u modernoj sobi koja je lepo opremljena sa bogatim tkaninama i modernim sadržajima u kupatilu. Poznati bazen hotela La Piscine Arts je idealno mesto za odmor i opuštanje u udobnim ležaljkama.

U nagrađivanom hotelskom restoranu Crazy Cow služe se à-la-carte mediteranska jela, pripremljena od lokalnih organskih proizvoda.

Hotel La Piscine Art se nalazi na maloj pešačkoj udaljenosti od centra Skijatosa i luke. U okolini, gosti će naći mnoštvo odličnih restorana i taverni kao i lepih lokalnih prodavnica. Lokacija hotela La Piscines omogućava vam da iskoristite najbolje od oba sveta, da uživate u mirnoj bazi, koja se istovremeno nalazi u blizini svih aktivnosti.


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Cijene i Booking

Pošaljite upit za: La Piscine Art 4* Skiathos town

Kontakt

logo

Meše Selimovića 23 A, Bijeljina, BiH
telefon +387 55 227 310   ili   227 311
mobilni viber whatsapp +387 66 187 279
mail  info@happytravelbn.com