Happy travel Bijeljina

logo

pozovite2

Atrium of Skiathos 4* Aja Paraskevi

Skijatos Hoteli Grčka · Skijatos
arrow

Opis

Hotel Atrium se nalazi na privilegovanoj lokaciji iznad plaže Platanijas na Skijatosu. Objekat nudi otvoreni bazen i terasu za sunčanje sa panoramskim pogledom na Egejsko more. Gostima su na raspolaganju fitnes sala, sauna i igraonica sa stolovima za bilijar u okviru objekta.

Klimatizovane sobe i apartmani tipa "suite" u hotelu Atrium imaju enterijer uređen u kombinaciji tradicionalnog i savremenog stila. Na raspolaganju su flat-screen TV sa satelitskim kanalima, sef i frižider. Moderno uređena kupatila sadrže tuš ili kadu i besplatan toaletni pribor. Iz većine soba pruža se pogled na more, a neke smeštajne jedinice obuhvataju privatni bazen ili hidromasažnu kadu.

Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana u hotelskoj trpezariji. Gosti mogu isprobati jela grčke kuhinje u elegantno uređenom hotelskom restoranu ili u prostoru na otvorenom odakle se pruža pogled na more. Lagana jela i kokteli su tokom dana na raspolaganju u baru kraj bazena.

Hotel Atrium se nalazi na 7 km od grada Skijatosa i na 5 km od plaže Kukunaries. Aerodrom Skijatos je udaljen 11 km. Besplatan bežični internet se može koristiti u svim prostorijama, a u okviru objekta dostupan je i besplatan parking.


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Cijene i Booking

Pošaljite upit za: Atrium of Skiathos 4* Aja Paraskevi

Kontakt

logo

Meše Selimovića 23 A, Bijeljina, BiH
telefon +387 55 227 310   ili   227 311
mobilni viber whatsapp +387 66 187 279
mail  info@happytravelbn.com