Happy travel Bijeljina

logo

pozovite2

Aegean Suites 4* Megali Ammos

Skijatos Hoteli Grčka · Skijatos
arrow

Opis

Hotel Aegean Suites, očaravajući hotel sa 5 zvezdica, član grupacije Mali luksuzni hoteli sveta, sagrađen je na brdu i nudi pogled na peščanu plažu Megali Amos.

Ovaj apart-hotel poseduje ukupno 20 smeštajnih jedinica. Apartmani tipa "suite" smešteni su u 4 zgrade, izgrađene u tradicionalnom grčkom stilu i okružene maslinjacima. Svaki apartman tipa "suite" je izuzetno prostran i ima razdvojenu spavaću i dnevnu sobu, kao i luksuzno kupatilo i sopstvenu verandu.

Objekat Aegean Suites poseduje veliki bazen, prostor za sunčanje i otvorenu hidromasažnu kadu. Zaljubljenici u plažu mogu uživati u peščanoj plaži i azurno plavim vodama Megali Amosa, na svega 20 metara od hotela. Hotel ima sopstveni kozmetički salon, koji nudi niz holističkih tretmana i tretmana za opuštanje.

Gurmanski grčki specijaliteti i internacionalna jela služe se na terasi hotela Aegean Suites. Ponuda laganih jela na raspolaganju je za ručak svakog dana u restoranu pored bazena.
Može se organizovati i večera u privatnosti vašeg apartmana tipa "suite".

Aktivniji gosti mogu uživati u šetnji plažom do grada Skijatosa, udaljenog 1,5 km. Skijatos je poznat po svom Starom gradu, istorijskoj luci i brojnim tavernama.

Aegean Suites je luksuzan hotel za odrasle i porodice sa decom uzrasta od 13 i više godina. U okviru hotela postoji mnogo stepenica, što može biti problem za goste koji imaju poteškoće u kretanju.


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Cijene i Booking

Pošaljite upit za: Aegean Suites 4* Megali Ammos

Kontakt

logo

Meše Selimovića 23 A, Bijeljina, BiH
telefon +387 55 227 310   ili   227 311
mobilni viber whatsapp +387 66 187 279
mail  info@happytravelbn.com