Happy travel Bijeljina

logo

pozovite2

NAIAS 3*

Hanioti Izbor za porodice sa troje djece Grčka · Kasandra · Hanioti
arrow
Minimalni boravak (noći): 3

Opis

LOKACIJA: Naias je mali hotel koji se nalazi na samoj plaži u Haniotiju okružen zelenilom. Idealan je izbor za porodice sa decom jer ima sve prednosti modernog hotela ne zanemarujući udobnost i kvalitet usluge. Sastoji se iz dve zgrade - starije, koja se nalazi na plaži i novije - koja se nalazi prekoputa. Hotelska plaža se nalazi na samom kraju gradske plaže, sa sitnim belim peskom i kristalno čistom vodom. Blizina centra Haniotija čini ovaj hotel idealnim izborom kako za porodice tako i za mlade.

SADRŽAJ: otvoreni bazen, bazen za decu, restoran, bar kraj bazena... 

USLUGA: Usluga u hotelu je noćenje s doručkom (na bazi švedskog stola, samoposluživanje), uz mogućnost doplate polupansiona (na bazi švedskog stola, samoposluživanje)

SOBE: Sve sobe su opremljene balkonom ili terasom, malom kuhinjom, kupatilom, TV-om, fenom za kosu, sefom, klima uređajem.

Studio pogled na okolinu
Oko 25-30 m2, smešteni u obe zgrade, sastoje se od jedne sobe sa mini kuhinjom, spavaći delom, kupatilom i terasom sa baštenskim nameštajem. Predviđena za 2-4 osobe.

Apartman pogled bašta
Oko 35-40 m2, veoma prostrani, smešteni u zgradi bliže moru, zasebna spavaća soba i dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo, balkon ili terasa, predviđeni za 2-5 osoba. Apartman poseduje jednu klimu u dnevnoj sobi.


Osnovne informacije

10
Plaža - kupanje, Šetnja
Tiha zona bez buke, Pogled na more

COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Cijene i Booking

Pošaljite upit za: NAIAS 3*

Kontakt

logo

Meše Selimovića 23 A, Bijeljina, BiH
telefon +387 55 227 310   ili   227 311
mobilni viber whatsapp +387 66 187 279
mail  info@happytravelbn.com