Happy travel Bijeljina

logo

pozovite2

HANIOTI GRAND VICTORIA 2*

Hanioti Hoteli Grčka · Kasandra · Hanioti
arrow

Opis

LOKACIJA: Grand Victoria je mali hotel apartmanskog tipa idealan za aktivan odmor. Nalazi se oko 400m od centra Haniotija, u neposrednoj blizini velikog super marketa. Ima baštu u okviru koje se nalazi i mali bazen. Gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani oko bazena.

SADRŽAJ: recepcija, restoran za doručak, TV sala, igraonica, ležaljke i suncobrani na bazenu, vrt, otvoreni bazen, teren za odbojku, bilijar, stoni tenis, bar, snek-bar kraj bazena, sef na recepciji (uz doplatu)…

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion ili sve uključeno (all inclusive) na bazi samoposluživanja.

SOBE: Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, opremljenu kuhinju, terasu i kupatilo.

Eco soba: oko 25-30 m2, nerenovirane, nalaze se u anexu zgrade, namenjene za 2-4 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i pomoćni ležaj)

Standardne sobe: oko 25-30 m2, nedavno renovirane, nalaze se u glavnoj zgradi, namenjene za 2-4 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i pomoćni ležaj ili kreveti na sprat)

Maisonnette ili Suite: oko 40m2, može biti: u dva nivoa sa spavaćom sobom i kuhinjom na donjem nivou i spavaćom sobom na gornjem nivou, ili sa dve dvokrevetne sobe međusobno povezane, predviđene za 2-5 osoba


Osnovne informacije

400
Plaža - kupanje, Šetnja
Marketi u blizini

COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Cijene i Booking

Pošaljite upit za: HANIOTI GRAND VICTORIA 2*

Kontakt

logo

Meše Selimovića 23 A, Bijeljina, BiH
telefon +387 55 227 310   ili   227 311
mobilni viber whatsapp +387 66 187 279
mail  info@happytravelbn.com