Happy travel Bijeljina

logo

pozovite2

RAMADA PLAZA THRAKI 5* - Alexandroupoli

Alexandroupoli Hoteli Grčka · Alexandroupoli
arrow

Opis

Hotel Ramada Plaza Thraki nalazi se na privatnoj plaži u zapadnom delu Aleksandropolisa. Poznat po prvoklasnim konferencijskim sadržajima, ovaj hotel sa 5 zvezdica takođe obuhvata 2 bazena na otvorenom i luksuzni spa centar, koji mogu koristiti osobe starije od 16 godina.

Sve sobe su elegantno uređene i imaju prostrani balkon sa pogledom na bazen i Egejsko more. Svaka soba takođe poseduje klima-uređaj, besplatan internet i 32-inčni LED TV programima na zahtev. Gosti po dolasku dobijaju 2 flaše vode i voće.

Hotelski spa centar Thalasso & Wellness uključuje 4 bazena za hidroterapiju, 14 sala za tretmane i prostor za opuštanje sa zdravstvenim barom, a mogu ga koristit gosti stariji od 16 godina. Tokom boravka možete besplatno da koristite potpuno opremljeni hotelski fitnes centar ili da uživate u raznovrsnim sportskim aktivnostima na otvorenom.

Bogat doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana u restoranu Allegro, koji raspolaže prelepom verandom. Tokom dana možete da probate tradicionalne tračanske specijalitete, kao i internacionalnu hranu. Kafa i kokteli su dostupni u baru Avra pored bazena i u piano baru Thalassa.

Centar Aleksandropolisa je smešten na 4 km od kompleksa. Međunarodni aerodrom Demokrit nalazi se na 9 km od hotela Ramada Plaza Thraki, a luka i železnička stanica u Aleksandropolisu na 4 km. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. 


Osnovne informacije

Plaža - kupanje, Fakultativni izleti, Obilazak znamenitosti, Šetnja, Sport i rekreacija
Tiha zona bez buke, Pogled na more, Panoramski pogled, Van naseljenog mjesta

COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Cijene i Booking

Pošaljite upit za: RAMADA PLAZA THRAKI 5* - Alexandroupoli