Happy travel Bijeljina

logo

pozovite2

Alexander Beach Hotel&Spa 5* Alexandroupoli

Alexandroupoli Hoteli Grčka · Alexandroupoli
arrow

Opis

Hotel Alexander Beach nalazi se na samo 2 km od centra Aleksandrupolisa i gleda na azurno plavetnilo Egejskog mora. U ponudi ima spa sadržaje, 2 bazena i elegantno uređen smeštaj.

Gosti hotela i spa centra Alexander Beach dobijaju flašu vina i korpu sa voćem u znak dobrodošlice. Sobe i apartmani tipa "suite" sadrže LCD TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i bademantile. Iz pojedinih soba pruža se neometan pogled na more.

Restoran Symposio nudi raznovrsna vina i predstavlja idealan izbor za jedinstven gastronomski doživljaj. Gosti mogu uživati u piću ili koktelu iz bara u elegantnom hotelskom salonu.

Gostima je na raspolaganju besplatan ulaz u kazino Thraki, koji se nalazi u okviru objekta. Besplatan bežični internet dostupan je u celom hotelu, a gostima je na raspolaganju i besplatan parking u okviru objekta.

Centar mesta Nea Hili udaljen je 500 metara. Autobuska stanica se nalazi na samo 100 metara, a Železnička stanica Aleksandrupolis na oko 4 km. Aerodrom Aleksandrupolis smešten je na 6 km.


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Cijene i Booking

Pošaljite upit za: Alexander Beach Hotel&Spa 5* Alexandroupoli