Bijeljina, Meše Selimovića 23a +387 55 227 310 i +387 55 227 311

 • JESEN 2023.

PRAG - DREZDEN - KARLOVE VARI

Trajanje: 6 dana
Mjesto polaska: Bijeljina
Krajnja destinacija: Prag
Termin: 15 - 20. novembar 2023.

1.dan (15.11.2023 – srijeda) BIJELJINA

Polazak iz Bijeljine u popodnevnim časovima sa parkinga Saborne crkve (tačno vrijeme biće poznato dva dana prije putovanja). Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama i zadržavanjem na granicama.

2.dan (16.11.2023 – četvrtak) PRAG

Dolazak u Prag u prijepodnevnim časovima, panoramsko razgledanje grada: Hradčani-Praški dvorac, Katedrala Sv.Vita, bazilika Sv.Đorđa, novi i stari kraljev dvorac, Predsjednička palata mala strana, Karlov most, stari trg, gradska vijećnica, crkva sv. Marije od Tina, Vaclavske namesti, Strahovski manastir, Loreta, Biskupski dvorac, Nerudava ulica, Jevrejska četvrt, Pariska ulica, Obecni dum... Smještaj u hotel poslije 15 časova. Slobodno vrijeme i kraći odmor u hotelu i zajednički odlazak gradskim prevozom do centra, šetnja i upoznavanje sa centrom grada. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan (17.11.2023 – petak) PRAG – DREZDEN – PRAG

Doručak. Fakultativni cjelodnevni izlet u Drezden, grad sa mnogo zdanja u barkonom stilu: Palata Cvinger (u kojoj se nalazi više muzeja), protestantska Bogorodičina crkva, Opera Zemper, rimokatolička Dvorska crkva, Rezidencijalna palata (državni muzej), palata Tašenberg (danas hotel Kempinski), Avgustov most. Povratak u Prag. Noćenje.

4.dan (18.11.2023 – subota) KARLOVE VARI

Doručak. Fakultativni odlazak u Karlove Vari, najpoznatiju banju srednje Evrope sa prelijepim građevinama i odmaralište čuvenih pisaca, političara i pjesnika. Povratak u Prag. Slobodno vrijeme. Uveče fakultativno odlazak u nacionalni restoran na večeru. Noćenje.

5.dan (19.11.2023 – nedjelja) PRAG – BIJELJINA

Doručak. Poslije doručka napuštanje hotela i slobodan dan za individualno razgledanje, posjetu brojnih muzeja ili šoping. Popodne fakultativno – izlet poslastica - obilazak Praga sa Vltave, otmjena atmosfera grada na brodiću uz muziku B. Smetane  i bliski susret sa Praškim mostovima. U kasnim popodnevnim  časovima polazak za Bijeljinu, noćna vožnja preko Slovačke i Mađarske...

6.dan (20.11.2023 – ponedjeljak) BIJELJINA

Dolazak u Bijeljinu u ranim jutarnjim časovima.

CIJENA ARANŽMANA: 279 KM

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • KRSTARENJE VLTAVOM 15 evra / 10 evra (djeca do 12 godina);
 • IZLET U KARLOVE VARI 30 evra / 20 evra (djeca do 12 godina);
 • IZLET DO DREZDENA 35 evra / 25 evra (djeca do 12 godina).

NAČIN PLAĆANJA:

 • Prilikom rezervacije se plaća avans od 30% od ukupne cijene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana prije polaska na put.

NAPOMENA

Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cijena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije... Cijene izleta podložne su promjenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promjena cijena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promjene cijene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cijene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.

OPIS SMJEŠTAJA - opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera

Hotel ASTRA 3* se nalazi  u širem centru grada, na  liniji gradskog prevoza. Sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Svaka soba sadrži  kupatilo (TWC), SAT TV, direktnu telefonsku liniju. Doručak je na bazi švedskog stola. www.hotelastra.cz

U slučaju promjena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cijena, izmjene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana prije početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promjene redosljeda pojedinih sadržaja u programu.

Već od / po osobi

Rezervacija
Ukupno:
KM 279,00
Trenutno nije dostupno
Izaberite jednu od mogućih doplata:
Polazak u:
16:00:00

Treba Vam pomoć pri rezervaciji? Javite nam se!

+387 55 227 310 info@happytravelbn.com Viber / WhatsApp Facebook
Važne informacije
 • prevoz autobusom turističke klase (16-87 sjedišta) na navedenoj relaciji / mjesta se određuju prema prijavi;
 • 3 noćenja sa doručkom u Pragu, u hotelu sa 3*, u 1/2 i 1/2+1sobama, u širem centru, po lokalnoj kategorizaciji, (usluživanje hrane – doručak švedski sto);
 • razgledanje Praga prema programu uz pratnju vodiča;
 • usluge vodiča (predstavnik agencije);
 • troškove organizacije putovanja.
 • putno zdravstveno osiguranje;
 • gradsku taxu 50 CZK (2 eur) po noći po osobi i plaća se na recepciji hotela;
 • doplata za 1/1 sobu (jednokrevetna soba na upit);
 • individualne troškove – nepomenute usluge;
 • fakultativne izlete.
 • Program putovanja važi uz Opšte uslove putovanja organizatora
 • ARENA TRAVEL d.o.o. Licenca br. OTP 33/2023 kategorija A i
 • HAPPY TRAVEL d.o.o Licenca Ministarstva trgovine i turizma 14-07-325-75/22 od 28.06.2022.
UPIT ZA REZERVACIJU

Nedavno pregledano

ADRESA

Bijeljina, Meše Selimovića 23a

TELEFON

+387 55 227 310

E-MAIL

info@happytravelbn.com

INFORMACIJE

Radno vrijeme: 

 • pon - pet: 08-20 h
 • subota: 09-15 h

Svi programi putovanja koji se nalaze na našoj web stranici su isključivo INFORMATIVNOG i PROMOTIVNOG karaktera. Zvanični programi putovanja sa cjenovnikom dostupni su u agenciji i oni su sastavni dio ugovora o putovanju.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter za najatraktivnije ponude
Overcast Clouds
Bijeljina | 15.03°C

Ko je na mreži: 1396 gostiju i nema prijavljenih članova