Bijeljina, Meše Selimovića 23a +387 55 227 310 i +387 55 227 311

  • Blog
  • Patrola CRNA GORA 2021 - četvrti dio

Patrola CRNA GORA 2021 - četvrti dio

Piše: Stanko Zarić

Priču o odmoru u Crnoj Gori teško je zamisliti bez Pearl Beach Hotel & Resort 4* u Čanju. Skoro da nema nikog ko u nekoj fazi nije razmišljao o ovom hotelu, pa evo prilike da svima prenesemo utiske...

pearl8

Dolazeći u Pearl Beach u Čanju na trenutak smo pomislili da smo stigli u neki rizort u Turskoj. Učinilo nam se da smo ovo već vidjeli u Beleku ili nekom drugom mjestu, a onda nam je postalo jasno i zašto. Prilikom renoviranja nekadašnjeg kompleksa Biserna obala novi menadžment je želio preuzeti najbolje od najboljih i u tome je potpuno uspio. Centralni hotelski objekat, okolni paviljoni, apartmanski kompleksi, veliki restorani, barovi, akva park, igraonice, sportski tereni..., i sve to na samoj pješčanoj plaži, sa velikim brojem parking mjesta, drvoredima, uređenim stazama... Rizort u pravom smislu riječi. Usluga koja se nudi je na bazi All inclusive, što znači da novčanik možete da zaboravite. Doručak, ručak, večera, osvježavajuća pića u restoranu i barovima, ležaljke, suncobrani, bazeni, sportski tereni, dječije igraonice, parking... sve je uračunato u cijenu.

pearl1

Smještajne jedinice su koncipirane za svaku moguću kombinaciju, od parova, porodica sa malom ili velikom djecom, velikih porodica, apartmana... Od najmanjih badžet soba, pa do velikih apartmana kvalitet ni malo ne odstupa. Enterijer je vrlo prijatan, sa novim namještajem i zidovima u pastelnim bojama koje odišu mediteranskom toplinom. U svim objektima postoje opcije sa pogledom na more ili pogledom na zaleđe, ali kako god izaberete vašim pogledom će gotovo čitavog dana dominirati velika prostrana plaža.

pearl2

Ima li ovaj kompleks mana? Mi ih nismo našli. Boravili smo 4 sata obilazeći sa našim domaćinima skoro svaku smještajnu jedinicu, svaki tip sobe, u svakom objektu. Činilo nam se da gledamo sve isto. Sve je novo, sređeno, čisto, uredno... ali upravo to i jeste ono što su nam htjeli pokazati - bilo koji dio rizorta da izaberete možete očekivati komfor, eleganciju, uređenost...

pearl3

Za hotel sa ovakvim konceptom izvučen je maksimum. Puno toga je koncipirano za goste iz inostranstva, ali ove sezone je upitan njihov dolazak, pa ne čude odlični popusti koje možete ostvariti za djecu do 12 godina i rane rezervacije. Apsolutna preporuka za ovaj rizort!

perl6

U budućnosti će Čanj izgledati puno drugačije. Bukvalno u stijenama se gradi velelepni kompleks Amma Resort, ali će radovi tokom sezone naravno biti obustavljeni. Nakon završetka, Čanj će sigurno biti jedna od najatraktivnijih lokacija za odmor na južnom Jadranu. 

pearl5

Nakon vrlo detaljnog obilaska u Čanju krenuli smo u potragu hotela za svačiji budžet. Sutomore je odavno vrlo popularno za sve koji žele povoljno ljetovanje, sa velikom plažom, šetalištem, bogatom ponudom restrorana, kafića, ali i noćnim provodom. Bukvalno na samoj plaži, u njenom najjužnijem dijelu nalazi se hotel Južno more 2*.

juzno

Već godinama mnogi naši putnici baš ovdje pronalaze najpovoljniju opciju smještaja i zbog mnogih prednosti dolaze baš ovdje. Hotel će ove godine primati goste samo u glavnoj zgradi, a cijena koja je najavljena će biti pravi hit! Eto prilike da svako ode na more za bukvalno simboličnu cijenu. Mlađim gostima, studentima, maturantima će se posebno svidjeti neograničen internet i blizina plaže

juzno2

Druga opcija, a jednako povoljna je Hotel Korali 2*. Hotel je smješten u hladovini velikog parka na samom šetalištu pored obale, sa velikim restoranom na bazi švedskog stola. Hotel ima neku posebnu atmosferu i budi nostalgiju za prošlim vremenima. Porodice sa djecom će ovdje apsolutno uživati, između ostalog jer će se družiti sa animatorima iz Pozorištanca Maslačak

korali1

U Petrovcu smo ovaj put htjeli vidjeti nešto drugačije od ostatka ponude. U kompleksu Vile Oliva 4* smo bili poodavno i htjeli smo provjeriti šta se u međuvremenu promijenilo. Hotel je sada još bolji, a brojni apartmani u zasebnim paviljonima u jedinstvenom parku maslina starih preko 400 godina, nekoliko manjih bazena u hladovini za potpuno uživanje, čine pravu oazu zelenila, mirisa i arome mediterana. Za one koji traže savršen mir i odmor - potraga je završena. 

oliva

A gdje ćemo sutra? E sutra idemo sebi da ugodimo... 

Patrola CRNA GORA 2021 - prvi dio

Patrola CRNA GORA 2021 - drugi dio

Patrola CRNA GORA 2021 - treći dio

Patrola CRNA GORA 2021 - četvrti dio

Patrola CRNA GORA 2021 - peti dio

Patrola CRNA GORA 2021 - šesti dio

UPIT ZA REZERVACIJU

Nedavno pregledano

ADRESA

Bijeljina, Meše Selimovića 23a

TELEFON

+387 55 227 310

E-MAIL

info@happytravelbn.com

INFORMACIJE

Radno vrijeme: 

  • pon - pet: 08-20 h
  • subota: 09-15 h

Svi programi putovanja koji se nalaze na našoj web stranici su isključivo INFORMATIVNOG i PROMOTIVNOG karaktera. Zvanični programi putovanja sa cjenovnikom dostupni su u agenciji i oni su sastavni dio ugovora o putovanju.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter za najatraktivnije ponude
Light rain
Bijeljina | 17.67°C

Ko je na mreži: 1099 gostiju i nema prijavljenih članova