Bijeljina, Meše Selimovića 23a +387 55 227 310 i +387 55 227 311

  • Blog
  • Patrola CRNA GORA 2021- III dio

Patrola CRNA GORA 2021- III dio

Piše: Stanko Zarić

U smiraj prvog dana našeg boravka u Crnoj Gori odlučili smo da ćemo se vratiti na ovu stranu, jer smo znali da nam Boka nije rekla posljednju riječ. Produžili smo pravo u Bečiće, u hotel koji je napravio najbolji posao pred ovu sezonu - hotel MEDITERAN 4*.

mediteran 3

Bez okolišanja, želimo da provjerimo šta je toliko čarobno u ovom hotelu i zbog čega je tako brzo rasprodat. Najbolji način da to otkrijemo je da se tu smjestimo.

I da, Hotel MEDITERAN 4* je stvarno čaroban! Sve u Mediteranu je na svom mjestu. Pored ulaza u hotel pogled nam je privukao živopisno dizajniran bazen sa kaskadama. Unutrašnjost je vrlo otmena, velika, prostrana, sa četiri restrorana i bara, velikim zatvorenim bazenom, wellness & spa, kongresnim centrom... a tek da vidite akva park i fantastičnu plažu... Stigli smo na večeru i uvjerili se u vrlo raznovrsnu ponudu na švedskom stolu. Ljubazne servirke su posluživale sve što smo htjeli pogledati i probati, ali izbor je toliki da smo nešto morali ostaviti i za drugi put. Sobe su odlično sređene, ali možda nešto manje prostorne nego što smo očekivali, mada... hotel nudi toliko sadržaja da ćete u sobu ići samo da prespavate.

 mediteran5

Akva centar sa velikim bazenima i toboganima će se otvoriti sredinom jula u punoj sezoni. Do plaže se dolazi ograđenom kamenom stazom za manje od 2 minuta, a plaža će zadovoljiti i najzahtjevnije - pijesak i malo sitnih kamenčića, vrlo uredno, čisto, prostrano, sa malim prostorom za djecu (ljuljaške, klackalice), sa vrlo udobnim ležaljkama i brendiranim suncobranima i peškirima, tek da vas logo hotela podsjeti koliko ste dobru odluku donijeli kad ste rezervisali ovaj hotel.

mediteran 1

Menadžment hotela je fantastično uradio svoj posao, napravio dobru ponudu, prije svega za porodice sa djecom. Dali su odlične popuste za rane rezervacije i hotel je popunjen još u predsezoni. Eto najbolje preporuke i drugim hotelijerima kako da nastupe na našem tržištu i da se dobrim popustima i uslovima izbore za pažnju naših putnika. U Crnoj Gori smo se uvjerili da su mnogi toga svjesni i da upravo tako razmišljaju. 

mediteran4

Pri dolasku u Budvu opšti je utisak da se iz godine u godinu sve više gradi, sve je više velikih i sjajnih hotela i stambenih četvrti i da je obala nakrcana novim velelepnim modernim zgradama. Krenuli smo obalom ka Rafailovićima i ostali iznenađeni koliko se novoga izgradilo, da se pejzaž potpuno promijenio. Ni okolna brda nisu ostala nepromijenjena, sve je više luksuznih vila, uglavnom ruskih, bjeloruskih i ukrajinskih državljana, ali i bogate klijentele iz regiona. Sve to govori da se Budva i Crna Gora sve više pozicioniraju kao atraktivna destinacija u globalnom smislu. 

Ipak, bez obzira na veliki broj stranih gostiju, od hotelijera smo dobili uvjeravanja da su gosti iz ex Yu prostora ipak najdraži, da su usluge prilagođene navikama naših putnika i da su strateški planovi ipak okrenuti domaćem tržištu. S tim u vezi, svi su sa punim angažmanom pristupili tržištu Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i Srbije i sa puno ambicije očekuju ovu sezonu. 

U Budvi ćete naći ponudu za svačije potrebe, navike i cjenovni rang. Veliki je broj porodičnih hotela, sa plažama, bazenima, pogodnostima za djecu, luksuznih hotela visoke klase, ali i skromnijih hotela za mlade koji žele dinamičan odmor, provod i bogat noćni život.

budva1

Hotel BIP 2* je hotel sa vrlo povoljnom cijenom i akcijskom ponudom u junu, odlično lociran, nedaleko od plaže, sa velikim parkingom i restoranom. Za dinamičan odmor, za studente, maturante, parove, da ne brinete o smještaju, hrani, parkingu, a da ste na par koraka od svih sadržaja.

bip

Za porodični odmor u miru najljepšeg parka u Budvi i velikoj pješčanoj plaži predlažemo Hotel PARK 3*. Park je prepun velikih palmi i mediteranskog bilja, i zelenim pojasom odvaja hotelsku zgradu i plažu. Veliki restoran sa odličnom ponudom na švedskom stolu i zatvoren parking, samo su dodatni argumenti ovog hotela. Hotel daje i pogodnosti za porodice sa djecom i posebnu ponudu za rane rezervacije, tako da se ovaj hotel nameće kao odličan izbor.

park1

Ako planirate ljetovanje u Budvi razmislite obavezno i o čuvenoj Slovenskoj plaži - jedinstven koncept i kompleks hotela i apartmana, na velikoj plaži koja nosi isto ime, sa kompleksom bazena, sportskih terena, restorana, barova... grad u malom. U ovom kompleksu ćete pronaći sve što želite. Odličan je izbor i za mlađe i za starije, za parove i porodice sa djecom, za tinejdžere i seniore...  

slovenska

Noćni život u Budvi je vrlo bogat, puno je kafića, restorana, klubova, otvorenih bašta, a šetalište se proteže od Starog grada pa sve do Bečića i Rafailovića. Ako želite da ste u centru zbivanja, sa nabogatijom ponudom onda ćete u Budvi sve pronaći.

Sa Hotelom MEDITERAN 4* ponuda u Bečićima nije završena. Naravno, tu su prije svih fantastični Hotel SPLENDID CONFERENCE & SPA 5*, koji se može smatrati sinonimom za deluxe klasu odmora, a koji sada nudi odlične popuste i pogodnosti za rane rezervacije, zatim Hotel MONTENEGRO BEACH RESORT 4* , Hotel IBEROSTAR BELLEVUE 4*, hotel FALKENSTEINER MONTENEGRO 4*... ponuda ima za svačiji ukus.

budva1

Sutra ćemo naš put nastaviti ka Petrovcu, Čanju i Sutomoru jer nas i tamo očekuju sjajni domaćini.

Patrola CRNA GORA 2021 - prvi dio

Patrola CRNA GORA 2021 - drugi dio

Patrola CRNA GORA 2021 - treći dio

Patrola CRNA GORA 2021 - četvrti dio

Patrola CRNA GORA 2021 - peti dio

Patrola CRNA GORA 2021 - šesti dio

 

 

UPIT ZA REZERVACIJU

Nedavno pregledano

ADRESA

Bijeljina, Meše Selimovića 23a

TELEFON

+387 55 227 310

E-MAIL

info@happytravelbn.com

INFORMACIJE

Radno vrijeme: 

  • pon - pet: 08-20 h
  • subota: 09-15 h

Svi programi putovanja koji se nalaze na našoj web stranici su isključivo INFORMATIVNOG i PROMOTIVNOG karaktera. Zvanični programi putovanja sa cjenovnikom dostupni su u agenciji i oni su sastavni dio ugovora o putovanju.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter za najatraktivnije ponude
Overcast Clouds
Bijeljina | 15.03°C

Ko je na mreži: 1287 gostiju i nema prijavljenih članova