bijeljina

Patrola CRNA GORA 2021 - šesti dio

Piše: Stanko Zarić

Slučajno ili ne, osvanuli smo u Podgorici baš na 15-tu godišnjicu crnogorske državnosti. Na centralnom trgu spremala se proslava i parada, pa smo se, kao i svi radoznali putnici osjećali pozvanim.

 podgorica1

Patrola CRNA GORA II dio

Piše: Stanko Zarić

Dobro jutro Crna Goro!

Nakon dana provedenog u putu i obilasku istoka Republike Srpske i čvrstog sna u Gradu sunca u Trebinju, krećemo u naše istraživanje crnogorske obale. 

Put do granice sa Crnom Gorom je kratak i prijatan za vožnju, a procedura na granici krajnje jednostavna. Sem lične karte ili pasoša, za prelazak granice vam ne treba više ništa! Nisu potrebni nikakvi testovi i najava je da se to neće mijenjati tokom sezone. Ne traže se ni potvrde o vakcinaciji. Najkraće rečeno, prelazimo granicu kao u najbolja vremena. 

cg2

Patrola CRNA GORA 2021 - peti dio

Piše: Stanko Zarić

Danas puštamo mašti na volju, da nas trenutno raspoloženje vodi kuda ćemo. Jutro poslije kiše nam je poslalo prvi prijedlog - Sveti Stefan. Sa magistrale nam se ukazao u izmaglici, božanstven, zapljusnut velikim talasima. Iako usnuo, sa spuštenim žaluzinama, i dalje nestvaran, vanvremenski. Kao da je otrgnut sa nekog rajskog mjesta i dodijeljen nama ovdje. Šum talasa nam se činio kao da čujemo njegov usnuli dah.

sveti1

Patrola CRNA GORA 2021- I dio

Piše: Stanko Zarić

KONAČNO. Krećemo na more :)

Idemo prije naših putnika, da bismo iz prve ruke provjerili ponudu i dali preporuke kako najbolje provesti odmor koji svi, nakon prošle vanredne godine, toliko iščekujemo. 

Crna Gora 1

Naravno, prvo pitanje je gdje možemo ići i pod kojim uslovima. Koliko je pandemija poremetila ili promijenila uslove putovanja i ljetovanja, šta se u međuvremenu promijenilo u ponudi i kako najbolje isplanirati, rezervisati i otići na odmor.

Patrola CRNA GORA 2021 - četvrti dio

Piše: Stanko Zarić

Priču o odmoru u Crnoj Gori teško je zamisliti bez Pearl Beach Hotel & Resort 4* u Čanju. Skoro da nema nikog ko u nekoj fazi nije razmišljao o ovom hotelu, pa evo prilike da svima prenesemo utiske...

pearl8

Najzanimljivija mjesta u Moskvi - top 10 lokacija koja morate vidjeti

Ako nikad niste bili u Rusiji vjerovatno imate prvu pomisao na ogromnu zemlju u svakom smislu. Nije ni čudo.

Najzanimljivija mjesta u Moskvi

Rusija je zemlja koja objedinjuje dva kontinenta, zemlja burne istorije koja već vijekovima diktira tok civilizacije. Vjerovatno i Moskvu zamišljate kao grad beskonačnih bulevara, sa ogromnim trgovima. grad ruske zime i slovenske duše... Da li je moguće upoznati ovaj grad u jednom putovanju? Ni slučajno. Za vas smo odabrali najzanimljivija mjesta u Moskvi koja morate vidjeti u prvom dolasku. 

Patrola CRNA GORA 2021- III dio

Piše: Stanko Zarić

U smiraj prvog dana našeg boravka u Crnoj Gori odlučili smo da ćemo se vratiti na ovu stranu, jer smo znali da nam Boka nije rekla posljednju riječ. Produžili smo pravo u Bečiće, u hotel koji je napravio najbolji posao pred ovu sezonu - hotel MEDITERAN 4*.

mediteran 3

Bez okolišanja, želimo da provjerimo šta je toliko čarobno u ovom hotelu i zbog čega je tako brzo rasprodat. Najbolji način da to otkrijemo je da se tu smjestimo.

Vikend u Beču - šta obavezno morate vidjeti za tri dana

Piše: Stanko Zarić

Imate nekoliko slobodnih dana i rado biste ih proveli sa dragom osobom ili prijateljima u nekoj atraktivnoj  evropskoj metropoli, onda je vikend u Beču prava priča za vasVeć godinama stanovnici Beča važe za najzadovoljnije i najsrećnije građane neke metropole. Vodimo vas u obilazak koji će vam otkriti zašto je to tako.

Vikend u Beču

Svi programi putovanja koji se nalaze na našoj web stranici su isključivo INFORMATIVNOG i PROMOTIVNOG karaktera. Zvanični programi putovanja sa cjenovnikom dostupni su u agenciji i oni su sastavni dio ugovora o putovanju.

©2021 HAPPY TRAVEL. Sva prava zadržana. Designed By    Happy Travel