Happy travel Bijeljina

logo

pozovite2

Putovanje u Izrael - Svetu zemlju

Danas vas vodimo na putovanje na koje svako treba da krene bar jednom u životu - putovanje u Izrael.

Izrael

Za početak, da vas ukratko upoznamo sa Izraelom. Pejzaži koje ćete vidjeti u izraelu su potpuno drugačiji od našeg životnog okruženja, prije svega jer dvije trećine površine Izraela predstavlja pustinja. Mrtvo more je najniža tačka na Zemlji, na 408 metara ispod nivoa mora. Kakvo vrijeme vas očekuje u Izraelu? U primorskim gradovima, poput Tel Aviva i Haife čeka nas mediteranska klima, ali kad se zaputite dublje na kopno možete očekivati znatno svježiju i oštriju klimu. 

Nastavi sa čitanjem

Najzanimljivija mjesta u Moskvi - top 10 lokacija koja morate vidjeti

Najzanimljivija mjesta u MoskviAko nikad niste bili u Rusiji vjerovatno imate prvu pomisao na ogromnu zemlju u svakom smislu. Nije ni čudo, Rusija je zemlja koja objedinjuje dva kontinenta, zemlja burne istorije koja već vijekovima diktira tok civilizacije. Vjerovatno i Moskvu zamišljate kao grad beskonačnih bulevara, sa ogromnim trgovima. grad ruske zime i slovenske duše... Da li je moguće upoznati ovaj grad u jednom putovanju? Ni slučajno. Za vas smo odabrali najzanimljivija mjesta u Moskvi koja morate vidjeti u prvom dolasku. 

Nastavi sa čitanjem

Vikend u Beču - šta obavezno morate vidjeti za tri dana

Vikend u BečuImate nekoliko slobodnih dana i rado biste ih proveli sa dragom osobom ili prijateljima u nekoj atraktivnoj  evropskoj metropoli, onda je vikend u Beču prava priča za vasVeć godinama stanovnici Beča važe za najzadovoljnije i najsrećnije građane neke metropole. Vodimo vas u obilazak koji će vam otkriti zašto je to tako.

Nastavi sa čitanjem

Putovanje u Milano - italijanski i evropski centar mode i stila

Putovanje u milanoOno o čemu se među ljubiteljima uzbudljivih putovanja ovih dana najviše govori je putovanje u Milano, italijansku i evropsku prijestonicu mode i stila. I ne samo toga. Sjever Italije je znatno razvijeniji od ostatka ove prelijepe zemlje, a Milano je svakako poslovni, finansijski, industrijski, transportni, kulturni i sporstki centar ovog dijela Evrope. Krenimo na uzbudljivo putovanje u Milano!

Nastavi sa čitanjem