Happy travel Bijeljina

logo

pozovite2

Hotel "Vila Lago" Palićko Jezero

Palić Hoteli Srbija · Palić
arrow

Opis

Hotel "Vila Lago" je lociran na samo 150m od Palićkog jezera. Na par koraka od hotela nalaze se Kongresni centar, veliki broj restorana, vinski podrumi, ZOO vrt, teniski tereni, Ženski štrand, letnja pozornica, kao i mnogi drugi društveno-zabavni i sportsko-rekreativni sadržaji.

Kompletan enterijer i eksterijer hotela "Vila Lago" je urađen po najvišim svetskim standardima kao jedinstveni spoj moderne arhitekture i tradicije. Prostrana letnja terasa u senci gustih krošnji, bar na otvorenom, prijatna ambijentalna muzika uz opuštajući žubor vode upotpunjena je i otvorenim hidromasažnim bazenom.

Sve sobe i apartmani opremljeni su klima uređajem, kablovskom televizijom, telefonom sa direktnim izlazom, sefom, mini-barom i besplatanim internet pristupom. Pored svoje široke ponude, svim gostima hotela "Vila Lago" je na raspolaganju i besplatni transfer sa železničke i autobuske stanice do hotela, parking sa video nadzorom, "room service" 24h, usluga pranja i peglanja veša, besplatno korišćenje bicikala, kao i mogućnost plaćanja karticom.

U sklopu hotela "Vila Lago" se nalazi i restoran sa aperitiv barom. U restoranu se u prepodnevnim časovima mogu probati najukusnija jela koja će zadovoljiti ukus i najprobirljivijih gurmana.

Od ove godine Hotel "Vila Lago" je upotpunio svoju ponudu modernim SPA centrom u kojem gosti mogu da se relaksiraju u hidromasažnom bazenu, opuste u turskom kupatilu ili IC kabini. Relaksaciona masaža, tretmani lica i tela oslobodiće Vas stresa i napetosti.


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Cijene i Booking

Pošaljite upit za: Hotel "Vila Lago" Palićko Jezero

Kontakt

logo

Meše Selimovića 23 A, Bijeljina, BiH
telefon +387 55 227 310   ili   227 311
mobilni viber whatsapp +387 66 187 279
mail  info@happytravelbn.com