Hotel Vitarium 4* Terme Šmarješke Toplice

Šmajerske Toplice Hoteli Slovenija · Šmajerske Toplice
arrow

Opis

Hotel Vitarium, Terme Šmarješke Toplice moderno je i vrhunsko zdravstveno i wellness odmaralište s 4 zvjezdice okruženo perivojem. Ima veliki spa centar u kojem su u ponudi razni medicinski tretmani. Na raspolaganju je besplatni bežični pristup internetu.

Moderne i elegantne sobe odmarališta Vitarium opremljene su svijetlim drvenim namještajem, a uređene su u pastelnim tonovima. Klimatizirane sobe imaju TV ravnog ekrana s kabelskim programima, mini bar i sef.

Suvremeno opremljeni wellness centar odmarališta Vitarium jedan je od najvećih takvih centara u Sloveniji. Nudi veliki izbor sauna i masaža, a specijaliziran je za programe uljepšavanja i pomlađivanja.

Veliki park koji okružuje spa odmaralište Terme Šmarješke Toplice savršen je za duge šetnje i ostale sportove na otvorenom. Na raspolaganju je nekoliko unutarnjih i vanjskih bazena te teniskih terena.

Srednjovjekovni dvorac Otočec nalazi se na rijeci Krki i udaljen je 6 km od odmarališta. Do Novog Mesta ima 20 minuta vožnje. U okviru hotela gostima je na raspolaganju besplatno privatno parkiralište. 

Ovaj hotel svojim gostima nudi sobe visoke kategorije koje su prostrane i klimatizovane i poseduju SAT TV, radio, telefon, mini bar, sef, kupatilo sa fenom, mrežni priključak za internet. Hotel nudi i nekoliko suita, apartmana kao i jedan predsednički apartman.


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Cijene i Booking

Pošaljite upit za: Hotel Vitarium 4* Terme Šmarješke Toplice