Smešten je u centru turističke zone 100 m od plaže. Sobe su dobro opremljene i imaju: klimu,TV, telefon, mini bar, pristup internetu, kupatilo, fen.

Od dodatnih sadržaja izdvajamo: restoran (usluga švedski sto), bar, dečiji kutak ,kozmetički salon, igralište za decu, otvoreni i zatvoreni bazen;sportske sadržaje : tenis,stoni tenis,kuglanu,mini golf ,kao i sportske sadržaje na plaži. Gosti mogu koristiti hotelsku garažu uz doplatu.


 

Nalazi se centru grada, na glavnom šetalistu pored hotela Grand Palace i hotela Slovenija, u blizini same plaže. Dobro opremljene sobe imaju: TV (kablovska), klimu,mini bar, telefon, kupatilo.

Od dodatnih sadržaja hotela izdvajamo: restoran koji ima terasu sa pogledom na more sa uslugom na bazi švedskog stola, aperitiv bar,noćni klub,diskoteku, casino, otvoreni i zatvoreni bazen, teniske terene, saunu i solarijum.

Hotel Slovenija se nalazi u centru Portoroža, na glavnom šetalistu izmedju hotela Grand Palace i Riviere. Moderno i dobro opremljene sobe imaju: TV ( kablovska), klimu, telefon, mini bar, terasu, kupatilo.

Pored restorana gde je usluga na bazi švedskog stola, hotel ima dobro opremljen loby bar. Poznati kongresni centar Portus, pogodan kako za poslovne susrete i kongrese tako i za posebne priredbe i događaje izdvaja ovaj hotel od drugih. Centar odlikuju velika prilagodljivost različitim zahtevima, savremena tehnička oprema, poslovne prostorije, internet veze i stručna podrška. Hotel ima bazenski kompleks sa grejanom morskom vodom. Tu su takodje centar za tradicionalnu tajlansku masazu , negu lica i tela poznata pod nazivom “Wai Thai”. Od plaže ga deli ulica. Gosti mogu koristiti hotelsku garažu uz doplatu.

Nalazi u centru turističke zone 100 m od plaže i glavnog šetališta. Okružen je zelenilom i pogodan za porodični odmor. Sve sobe su opremljene: TV-om (kablovska ), klimom, telefonom, mini barom, kupatilom i balkonom.

U hotelske sadržaje ubrajaju se: restoran, kozmetički i frizerski salon, bar, noćni klub, tenis,stoni tenis, mini golf, lift, parking i garaža (uz doplatu). Hotel ima bogat program za decu. Usluga je na bazi švedskog stola.

Nalazi se nedaleko od šetališta, na malom uzvišenju, okružen zelenilom i cvetnim vrtovima. Pogodan je za porodičan odmor sa decom. Sobe su opremljene: TV-om ( kablovska ),mini barom,telefonom, klimom i kupatilom.

Većina ima terasu, neke su opremljene stilskim nameštajem iz starog hotela Palace što im daje posebnu draž. Naročito interesantan je apartman sa pogledom na more u kome je Josip Broz Tito odsedao. Doručak je na bazi švedskog stola, a večera izbor menija u nekom od Life Class-ovih restorana. Uz bar hotela nalazi se dečija igraonica. Hotel je povezan pokrivenim hodnikom sa wellness centrom Terme & Wellness Palace.

Lociran blizu nekadašnjeg manasitra St. Bernardin po kome je letovalište dobilo naziv. Hotel ima direktan pristup vodenom parku Lagune Bernardin i Cazinu Bernardin. Hotel ima 276 komfornih soba i apartmana sa balkonom i pogledom na more ili lagunu. Sadržaji: vodeni park, sopstvena plaža, wellness centar, restorani, kafe, sala za konferncije, internet kafe, sef na recepciji, parking i garaža. Sobe su klimatizovane i imaju balkon, telefon, TV, radio, mini bar, fen.

Ovo je jedan ekskluzivan hotel koji se nalazi u samom centru Portoroža na glavnom šetalištu, pored mora. Svojim gostima pruža izvrsnu uslugu i udoban smeštaj. Luksuzno opremljene sobe imaju: TV, klimu, telefon, mini bar, sef, pristup internetu, kupatilo sa fenom. Pored glavnog restorana (doručak švedski sto, večera izbor menija) tu su i a la carte restorani, aperitiv bar, café bar.

Od drugih sadržaja izdvajamo: frizerski i kozmeticki salon, noćni klub, diskoteku, teniske terene,stoni tenis, kuglanu, fitness centar, mini golf, zatvoreni bazen, konferencijsku salu. Za relaksaciju gostima su na raspolaganju sauna, masaža, solarijum. Gosti mogu koristiti hotelsku garažu uz doplatu.

Lociran na brdu Sveti Lovrenc, ovaj hotel ima spektakularni pogled na Portorož i njegovu luku. Nalazi se u blizini Grand Kazina Portorož i ima 103 sobe, 2 restorana, terasu, lobi bar, kompleks bazena, Aqua relax centar, salu za konferencije, noćni klub i podzemnu garažu.

U wellness centru moguće je koristiti finsku i turski saunu, masaže, bazen sa ugrejanom morskom vodom, whirlpool sa morskom vodom, fitnes centar, kozmetički i frizerski salon. Hotel ima sopstveni plažu sa bazenima, a la carte restoran, shuttle bus, sef na recepciji. Sobe su klimatizovane, imaju balkon, nameštaj od mahagonija ručne izrade, TV, telefon, mini bar, sef, fen i bademantil.

Nalazi se u zapadnom Portorožu, i najznačajniji je hotel kada su konferencije i seminari u pitanju. Nalazi se u blizini mora. Ima 241 sobu sa modernim enterijerom, balkonom i pogledom na more. Sadržaji hotela su bazen sa ugrejanom morskom vodom, wellness centar, vodeni park, hotelska plaža sa dečjim bazenom, pansionski i a la carte restoran, centar za seminare, piano bar, pokrivena terasa, tropski bar, suvenirnica, sef na recepciji i frizerski salon.

Hotel pruža usluge pranja veša, peglanja i hemijskog cčšćenja. Sobe su klimatizovane i imaju balkon, telefon, TV, radio, internet, mini bar, bademantil, fen i sef.

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.