Smešten je u srcu Opatije uz kvarnersko šetalište Lungomare, u mediteranskom okruženju poznatih opatijskih parkova i vrtova. Sastoji se od 4 međusobno povezane vile koje nose nazive opatijskog cveća (Camellia, Magnolija, Wisteria i Melia), u kojima se nalaze luksuzno i stilski uređene sobe i apartmani.

Udobne i klimatizovane sobe su opremljene telefonom, Sat Tv-om, besplatnom internet vezom, kupatilom sa fenom i terasom. Wellness spa centar (spoljni / unutrašnji bazen s podvodnim masažama, terapeutski bazen s podvodnim masažama, đakuzi, finske saune, rimska kupka, teretana, solarijum) smešten je na dva etaža i ima idealnu poziciji uz samo šetalište, Lungomare. Ovo je ujedno i najsavremeniji wellness centar u Opatiji, jedan od vodećih wellness hotela u Hrvatskoj. Od dodatnih usluga gostima su na raspolaganju: Saloni lepote, Grand exclusive shop, apoteka, prodavnica suvenira i mini klub za decu - čuvanje dece, hemijsko čišćenje, pranje i peglanje veša, menjačnica, 24-sata room servis. Hotel ima podzemnu garažu. Ishrana-švedski sto.

U središtu Opatije, danas se nalazi Hotel Millennium Opatija, novi luksuzni hotel. Smešten je pokraj mora, okružen parkom, gradskom promenadom, šetalištem uz obalu, Lungomare, i čuvenim kupalištem Slatina.

Sve sobe su luksuzno, stilski nameštene, klimatizovane i opremljene SAT i PAY TV-om, mini barom, sefom, fenom, telefonom i internet pristupom. Pod arkadama i na terasama Hotela Millenij smešteni su restoran, kafana i kafe poslastičarnica. Uz park se nalazi otvoreno-zatvoreni bazen s podvodnom masažom, whirlpool, sauna, parno kupatilo, solarijum, terasa za sunčanje, fitnes dvorana i prostorija za masažu. Gostima su na raspolaganju mini klub za decu, prodavnice firmirane robe, zlatara, usluge pranja i peglanja, menjačnica, novinarnica, room servis i hotelska garaža koja se plaća. Ishrana - švedski sto.

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.