U samom srcu Banje Koviljače nalazi se istoimena Specijalna bolnica za rehabilitaciju, jedan od najsavremenijih rehabilitacionih centara te vrste u Evropi. Banja Koviljača je jedno od naših najstarijih i najposjećenijih prirodnih lječilišta. Pored svih oblika fizikalne terapije, posjeduje dva prirodna ljekovita činioca: ljekovitu vodu i peloid odnosno - blato. Upravo termomineralna voda i peloid Banje Koviljače potvrđuju da su prirodne snage najbolji iscelitelj bolesti.Termomineralna voda, koja se koristi u terapijske svrhe u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju - Banja Koviljača, crpi se sa dubine od 67 m, temperature 29.1 C. U okviru Specijalne bolnice za rehabilitaciju Banja Koviljača, uz pomoć termomineralnog blata i sumporovite vode, ali i uz upotrebu savremenih terapijskih procedura, uspešno se bavi liječenjem reumatičnih oboljenja, oboljenja koštano-zglobnog sistema i brojnih drugih.

Hotel ROYAL & SPA 4* se nalazi u centru Banje Koviljače na samom ulazu u jedan od najlepših parkova u Srbiji. Predstavlja oazu mira, tišine i kvalitetnog smeštaja i idealan je za one koji žele da pobegnu od užurbane svakodnevice i nagomilanog stresa i opuste se uz prirodu i luksuzne tretmane koje hotel nudi.

Od dodatnih sadržaja gostima su na raspolaganju: lobi bar i restoran sa pogledom na park, zatvoreni bazen sa mineralnom vodom, svet sauna (hamam, ruska aroma sauna, finska herbal sauna), tepidarijum, relaks zona sa tretmanima za lice i telo, amor room - soba za dvoje, fitnes...Sobe su opremljene telefonom, kablovskom televizijom, mini-barom, sefom, bežičnim internetom i imaju kupatilo sa bade mantilom i fenom. Studia i apartmani imaju još i kuhinju i trpezariju.

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.