logo phone call +387 55 227 310    phone call +387 55 227 310   mail info@happytravelbn.com  placeholderBijeljina, Meše Selimovića 23a   clock Pon - Pet: 08-20h, Sub: 09-15h   messenger  social     STAN ICON

logo

pretraga

 phone call  +387 55 227 310            phone call  +387 55 227 310
mail info@happytravelbn.com placeholder Bijeljina, Meše Selimovića 23a

logo

osiguranje    asalogo

Bez obzira da li putujete na odmor, poslovno ili privatno, sami, sa porodicom ili u grupi, ne dozvolite da Vam nepredviđene okolnosti promijene planove i pokvare radost koju ste dugo planirali. S obzirom da su iznenadne bolesti, alergije ili povrede česta pojava na putovanjima, sa polisom putnog i zdravstvenog osiguranja bićete sigurni  u prevazilaženje neprijatnosti na koje možete naići. 

Polisa putnog zdravstvenog osiguranja već od 1,40 KM dnevno + pokriće za COVID-19! 

Pokriće za COVID-19 uključuje medicinski pregled ovlaštenog ljekara i testiranje u slučaju ispoljavanja simptoma infekcije korona virusom, pružanje hitne medicinske pomoć i nabavke lijekova u vanbolničkom liječenju za slučaj potvrđene infekcije i bolničko liječenje i medicinski transport.

Ko se može osigurati

Osigurati se mogu državljani Bosne i Hercegovine i strani državljani koji u našoj zemlji imaju riješenje o  privremenom ili stalnom boravaku . Prilikom osiguranja stranih državljana, Putno zdravstveno siguranje ne pokriva ugovorene rizike u zemlji njihovog porijekla. U pravilu se mogu osigurati sve osobe od navršenih sedam dana do 65 godina života, odnosno do navršenih 80 godina ukoliko je ugovoren, obračunat i naplaćen predviđeni doplatak na premiju osiguranja.

Putno zdravstveno osiguranje se može ugovoriti kao individualno, grupno (3 osobe minimalno) ili porodično gdje se  jednom porodicom smatra otac i majka do navršenih 65 godina života i djeca do navršene 18. godine života.

Šta putno i zdravstveno osiguranje pokriva

Ugovaranjem polise putnog zdravstvenog osiguranja ste pokriveni u ovim slučajevima:

• u inostranstvu vam je potreban bolnički tretman u odgovarajućim bolničkim ustanovama,
• u inostranstvu su vam potrebna medicinska sredstva i terapije propisane od strane ljekara (lijekovi, zavoji, gips …)
• potreban vam je transport do najbliže bolnice ili ljekara, koji je neophodan kao hitna pomoć odnosno ukoliko je neophodno i propisano od strane ljekara, upućivanje u specijalizovane klinike,
• potrebne su vam hitne hirurške operacije i intervencije
• potrebna vam je usluga stomatologa za olakšanje akutnih zubobolja
• neophodan vam je propisani transport i pratnja iz inostranstva u mjesto boravka (repatrijacija)
• nastupi smrti osiguranika, pokriveni su troškovi transporta posmrtnih ostataka kući ili troškovi sahrane u mjestu gdje je smrt natupila do maksimalnog iznosa od 10.500 KM
• ukoliko je zaključeno i dopunsko osiguranje, isplaćuju se naknade predviđene uslovima dopunskog osiguranja, kao što su: pokrivanje COVID-a, otkaz putovanja, osiguranje od gubitka prtljaga, osiguranje od nezgode na putovanju.

Koliko dugo je trajanje osiguranja?

Putno zdravstveno siguranje možete ugovariti u trajanju od minimalno jednog do maksimalno 365 dana za jedno ili više putovanja. Godišnje polise vrijede za neograničeni broj putovanja tokom jedne godine sa trajanjem do 180 dana po jednom putovanju, a za profesionalne vozače do 90 dana po jednom putovanju. Osiguranje stupa na snagu izlaskom iz Bosne i Hercegovine, a prestaje važiti povratkom na teritoriju Bosne i Hercegovine.

Šta ako se nesreća ipak desi?

Ukoliko se ipak desi nesretni slučaj za vrijeme vašeg boravka u inostranstvu, kontaktirajte odmah na besplatni telefon 080 02 02 09 ili pozovite međunarodnog partnera COFUS ASSISTANCE +381 113 636 999 koji će Vam odmah biti na raspolaganju sa najboljom i najbržom uslugom dostupnom 24 sata dnevno i uputstvima na srpskom jeziku. Detaljnija objašnjena može pronaći u Uputstvu za prijavu nezgode i bolesti po polici Putničkog zdravstvenog osiguranja i Uslovima koje dobijte uz policu.

ADRESA

Bijeljina, Meše Selimovića 23a

TELEFON

+387 55 227 310

E-MAIL

info@happytravelbn.com.com

RADNO VRIJEME

logo

  • pon - pet: 08-20 h
  • subota: 09-15 h

NAPOMENA

Svi programi putovanja na našoj web stranici su INFORMATIVNOG i PROMOTIVNOG karaktera i podložni su promjeni.

Zvanični programi putovanja sa cjenovnikom dostupni su u agenciji i oni su sastavni dio ugovora o putovanju.

BUDIMO U KONTAKTU

Želim da primam obavještenja putem emaila

Vedro
Budva | 36.65°C | Vedro
Malo oblaka
Solun | 36.89°C | Malo oblaka
Rašireni oblaci
Antalija | 31.87°C | Rašireni oblaci