Secret Paradise Spa Hotel predstavlja idealan izbor kako za poslovne ljude zbog blizine Soluna, tako i za porodičan odmor zahvaljujući ljubaznom osoblju. Nalazi se na samo 35km od centra Soluna (25 km od aerodroma), u centru letovališta Nea Kalikratia na putu ka poluostrvu Kasandra. Od peščane plaže deli ga samo mali park. Vlasnici hotela posebno su ponosni na novo otvoreni spa centar Amfitriti, te ga i mi toplo preporučujemo.
41 soba hotela ima balkon/terasu, kupatilo (sa tušem, WC-om, fenom za kosu), SAT TV, direktnu telefonsku liniju, klima uređaj, minibar/ frižider, pristup internetu.

Hotel Alkyonis dočekuje svoje goste u prijatnom i toplom ambijentu. Nalazi se u centru Nea Kalikratie i pripada istom lancu "Mykoniati hotels" kao i Mykonos Paradise. Blizina Soluna čini ga idealnim mjestom za poslovne ljude. Moderna organizacija, prijateljska atmosfera, visoki standard usluge pružiće vam nezaboravan odmor. Hotel je udaljen 80 metara od plaže. Sve sobe imaju balkon/terasu, kupatilo (sa tušem, WC-om, fenom za kosu), SAT TV, direktnu telefonsku liniju, klima uređaj, minibar/ frižider, pristup internetu. Hotel posjeduje parking, sala za doručak, bazen na otvorenom, bar kraj bazena, kafe, rum-servis. Gostima je na raspolaganju Afitriti SPA hotela Mykonos Paradise.

http://www.mykonosparadise.com

Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, u centru Nea Kalikratije, oko 50 metara od mora i 35 kilometara od Soluna. Omogućava opušten i miran odmor uz ljubaznost i grčku gostoprimljivost. Hotel ima recepciju, restoran, bar, bazen. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Sve sobe sadrže klima uredjaj, fen za kosu, telefon, frizider, SAT TV, kupatilo i veliku terasu. Standardne sobe su namenjene za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i pomoćni ležaj). Superior sobe su renovirane (nov nameštaj) i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa). Usluga u hotelu Mallas je polupansion – “švedski sto“ (samoposluživanje).

www.hotelmallas.gr

 

Potpuno nov hotel, otvoren za ljetnju sezonu 2010. Od centra Nea Kalikratije udaljen je 50 m, a od plaže 10 m. Raspolaže sa 32 sobe. Svaka soba ima kupatilo sa kadom ili tušem, fen, SAT TV, mini bar, sef, telefon, klima uređaj i teresu. Recepcija, restoran, kafe bar, bar na plaži, zatvoreni bazen, fitness sala, konferencijska sala, podzemna garaža, pristup internetu na prostoru cijelog hotela i na plaži, mogućnost iznajmljivanja računara. Suncobran i ležaljke na plaži uz doplatu.

Grčka online rezervacije

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.