Usluga: noćenje sa doručkom

Standard soba pogled planina prostrane i luksuzne sobe sa predivnim pogledom na planine i hotelsku baštu, predviđene za 2-4 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa)

Standard soba pogled more prostrane i luksuzne sobe sa pogledom na more, predviđene za 2-4 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa)

LOKACIJA: Nalazi se na obali, u Perei, dvadesetak minuta vožnje od Soluna.
SADRŽAJ: Posjeduje sopstvenu plažu (besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana), restoran, sef na recepciji, sala za konferencije, bar, parking.
SOBE: Svaka soba ima TV, radio, telefon, internet konekciju, mini bar, kupatilo i fen za kosu.
USLUGA: polupansion - doručak - švedski sto (samoposluživanje), večera - meni (izbor više jela). 

www.goldenstarhotel.com

Hotel se nalazi u Agia Triadi ( od centra Soluna oko 20km). Smješten je u zelenilu, na oko minut hoda od plaže. Plaža u Agia Triadi posjeduje plavu zastavu, koja se dodjeljuje za uređenost kao  i čistoću vode. Hotel ima 122 smještajne jedinice. Sve smještajne jedinice su kompletno opremljene sa SAT TV, klima uređajem, kupatilom sa tuš kabinom,fenom, imaju internet pristup, balkon/terasu. Hotel posjeduje recepciju, restoran, tavernu, bazen, internet kafe, mjenjačnicu, teretanu. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom – švedski sto (samoposluživanje) ili polupansion (doručak i večera) švedski sto (samoposluživanje).

Ovaj hotel sa kategorijom 4 zvijezde, nalazi se na plaži koja je nagrađena “Plavom zastavom” – sertifikatom za čisto more , i na samo 19 km od Soluna , i 9 km od aerodroma. Nudi udoban boravak , na plaži, sa lakim pristupom svim kulturnim atrakcijama u prestonici Sjeverne Grčke. 78 potpuno renoviranih soba i apartmana , jedinstveno ukrašenim modernim sadržajima, pogodne su za porodice sa djecom jednako kao i za poslovne ljude. Hotel je poznat po svojim konferencijskim salama i osobljem odličnih organizacionih sposobnosti u ovoj oblasti ugostiteljstva. Hotel nudi noćenje sa doručkom ili polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje ).

Idealna lokacija hotela čini savršen izbor za one koji žele da kombinuju ljetnje odmore sa gradskim i šoping pauzama , jer je samo nekoliko kilometara od grada Soluna i tržnog centra Mediterranean Cosmos . Ovaj moderan hotel nudi sve neophodne sadržaje , prijateljsko okruženje i modernu arhitekturu , a odlikuje ga ljubazno osoblje koje će učiniti da se osećate kao kod kuće. Pored pješčane plaže koja se nalazi neposredno ispred hotela, takođe ćete imati priliku da večerate u tradicionalnim grčkim tavernama u blizini hotela. Hotel nudi uslugu noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola , samoposluživanje).

Grčka online rezervacije

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.