Vila se nalazi u centru Paralije, na svega oko 50m od plaže i na oko 100m udaljenosti od crkve. Iako je kuća višespratna, do soba se dolazi lako, jer posjeduje lift. Kuća posjeduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije, kao i četvorokrevetne i petokrevetne apartmane sa osnovno opremljenom kuhinjom sa frižiderom, rešoom, posuđem i escajgom srazmjerno broju ležajeva, kupatilom i terasom. Svaka soba posjeduje kablovsku TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje 10KM dnevno. U prizemlju kuće se nalazi doktorska ordinacija koja radi 24h dnevno. Promjena posteljine je jedanput u toku boravka, a u vili postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta.

Hotel se nalazi na oko  150m od plaže.Hotel posjeduje 1/2 i 1/3 i 1/4 studie koji sadrže komplet opremljenu kuhinju,twc,tv,klima uređaj,terasu i peškire. Promjena peškira i posteljine je na 5 dana. Hotel sadrži bar, restoran, lift ,recepciju. Besplatno korišćenje interneta u restoranu i baru. Hotel takođe posjeduje rampu i twc za goste sa posebnim potrebama u kolicima.

Lokacija: 200m od plaže, 200m od centra Paralije, u samoj blizini supermarketa Lidl.

Smještaj: Studiji za dvije, tri i četiri osobe, ležajevi – klasični singl i francuski, kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa, WiFi. Objekat ima i lift i recepciju. Doplata za korišćenje klima uređaja iznosi 10KM dnevno.

Vila se nalazi na oko 100m od poznate gradske plaže u blizini diskoteke Omilos. Vila raspolaže sa 1/2 i 1/3 studiima koji se nalaze na prvom spratu i sadrže kompletno opremljenu kuhinju, twc,klima uređaj i TV,terasu.Posteljina se mjjenja na 5 dana. Vila posjeduje lift.

Vila se nalazi na 200m od plaže.Vila raspolaže sa 1/2 i 1/3 studiima i sadrže kompletno opremljenu kuhinju, twc,klima uređaj i TV,terasu.Posteljina se mjenja na 5 dana.

Vila se nalazi na svega 100m od mora. Smještena je u drugom redu kuća od plaže a u neposrednoj blizini crkve i na par koraka od centra mjesta. Vila raspolaže trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima koji su opremljeni čajnom kuhinjom (rešo sa dvije grijne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, TV-om, klima uređajem (doplata za korišćenje iznosi 10KM po danu). Studiji su manje kvadrature. Vila posjeduje i lift. Struktura kreveta: 1/3 ST = manji bračni krevet + singl krevet, 1/2+2 ST = 2 manja bračna kreveta

Vila se nalazi na samom šetalištu i 20m od plaže. Crkva i centar mjesta se nalaze u neposrednoj blizini. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima koji su opremljeni čajnom kuhinjom (rešo sa dvije grijne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, TV-om, klima uređajem (doplata za korišćenje iznosi 10KM po danu). Vila posjeduje i lift.
 

Struktura kreveta:
1/2 ST = 2 singl kreveta
1/3 ST = bračni krevet + singl krevet
1/3 ST = 3 singl kreveta
1/4 ST = 2 bračna kreveta

Vila se nalazi na samo 70m od plaže na 100m od centra Paralie.
Sadržaj sobe: lift, internet kutak, recepcija. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije na prvom i drugom spratu koji su opremljeni ležajevima za navedeni broj gostiju, čajnom kuhinjom (bez rerne) sa osnovnim posuđem, frižiderom, sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom i fenom na raspolaganju,Wi-Fi internetom - besplatno (postoji mogućnost da je slabiji signal u sobi), SAT LCD TV, A/C klima uređajem kao i velikom terasom sa garniturom za sedenje. Vila nema svoj parking, koristi se parking u ulici gde se vila nalazi.

Peškiri – NE 
WiFi – DA
Parking – NE
Struktura kreveta:
1/2 ST = 2 singl kreveta ili bračni krevet 
1/3 ST = 3 singl kreveta ili bračni krevet + singl krevet
1/4 ST = bračni krevet + kreveti na sprat

Vila se nalazi u prvom redu, na samoj obali mora u centralnom dijelu Paralije.Vila raspolaže sa 1/2 i 1/3 i 1/4 studiima kao i 1/2+1 i 1/3 apartmanima. Svi posjeduju opremljenu kuhinju, twc,klima uređaj i TV,terasu.Posteljina se mjenja na 5 dana. Besplatno korišćenje interneta. Apartmani u vili Ziskos renovirani su u 2008. godini (u svim apartmanima su promijenjene kuhinje, u većini apartmana je izmjenjen namještaj). Vila se nalazi u centru Paralije, na samoj obali mora.

Tip smještaja: 1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i tri standardna ležaja; 1/4 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva bračna ležaja ili četiri standardna ležaja. U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mjera ležaja od našeg standarda.

1/4* studio se nalazi na III spratu.

 

Vila se nalazi u prvom redu, na samoj obali mora u centralnom dijelu Paralije.Vila raspolaže sa 1/2 i 1/3 i 1/4 studiima kao i 1/2+1 i 1/3 apartmanima. Svi posjeduju opremljenu kuhinju, twc,klima uređaj i TV,terasu.Posteljina se mjenja na 5 dana. Besplatno korišćenje interneta.

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.