Vila se nalazi 20m od plaže. Studiji za dvije, tri i četiri osobe na prvom i drugom spratu. Kuća renovirana za sezonu 2016. Dio studija je sa pogledom na more- označeno u cjenovniku. Ležajevi- klasični singl i francuski,kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa, WiFi. Doplata za korišćenje klima uređaja iznosi 10KM dnevno.

Vila se nalazi u mirnom dijelu Olympic beach-a, na oko 180 metara od plaže, u četvrtoj ulici od mora. Ovaj objekat raspolaže studijima sa 2 ili 3 kreveta, po lokalnoj kategorizaciji i standardu. Svaka smještajna jedinica posjeduje čajnu kuhinju (kuhinja je opremljena osnovnim posuđem i uređajima – frižiderom i šporetom bez rerne), terasu, kupatilo sa fenom i hidromasažerom, TV-om, ležajevima po grčkom standardu i klima uređajem (plaća se dodatno 4 € na licu mjesta). Objekat posjeduje recepciju, lift, prostor predviđen za odlaganje prtljaga posljednjeg dana boravka kao i sanitarni čvor u okviru recepcije. Tokom boravka gosti sami vode računa o higijeni apartmana, promjena posteljine je jednanput u toku boravka, a u objektu postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta

Vila se nalazi 50m od mora, u drugom redu šetališta. Studiji za dvije osobe u visokom prizemlju, apartmani za četiri osobe, dupleks apartmani za pet osoba. Ležajevi – klasični singl i francuski, kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa. Doplata za korišćenje klima uređaja iznosi 10 KM dnevno..

Vila se nalazi na oko 180m od plaže.Vila raspolaže 1/2 i 1/3 studiima na drugom spratu sa pogledom na dvorište ili ulicu. Prostrani studiji posjeduju nov namještaj, kuhinju, twc, terasu, TV i klima uređaj (uz doplatu). Posteljina se mijenja na 5 dana. 

U sklopu vile su lobi bar i lift. Besplatno korišćenje interneta. .

Vila se nalazi u centru Olympic Beach-a, a od plaže je udaljena 150m. Smještajne jedinice se nalaze na prvom, drugom i trećem spratu.

1/2 i 1/3 apartman: jedna prostorija sa francuskim ležajem i jednim klasičnim krevetom, a u okviru druge prostorije nalazi se komplet opremljena mini kuhinja;

1/4 apartman: dvije sobe, a u okviru jedne je mini kuhinja, u svakoj sobi su dva klasična kreveta;

1/5 apartman: dvije sobe, a u okviru jedne je mini kuhinja. U jednoj sobi su dva klasična kreveta, a u drugoj jedan francuski i jedan klasičan krevet. Svaka jedinica posjeduje mini kuhinju, TWC, terasu, TV, Wi-Fi internet i klima uređaj. Korišćenje klima uređaja se naknadno naplaćuje (ugovara se i plaća predstavniku ino partnera). Usluga je smještaj na bazi najma studija/apartmana.

Vila se nalazi na oko 180m  od plaže. Vila raspolaže sa 1/2 i 1/3 studiima na drugom i trećem spratu sa pogledom na baštu ili ulicu. Svi posjeduju nov namještaj, kuhinju,twc, terasu, klimu i TV uređaj. Posteljina se mjenja na 5 dana.Vila posjeduje lift i u dvorištu vile gostima je na raspolaganju prostor predviđen za pravljenje roštilja. Besplatno korišćenje interneta.

Vila se nalazi na oko 120m od plaže. Vila raspolaže sa 1/2 i 1/3 studiima i  1/4 apartmanima, koji se nalaze na prvom i drugom spratu. Prostrani studii i apartmani imaju pogled na baštu ili ulicu. Svi posjeduju, kuhinju,twc, terasu, klimu i TV uređaj. Posteljina se mjenja na 5 dana. U sklopu vile su recepcija, lobi bar i lift.

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.