Vila je smještena na oko 40 metara od široke, pješčane plaže Nei Porija (druga kuća od mora). Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim, petokrevetnim i šestokrevetnim dupleks apartmanima sa francuskim ležajem po grčkim standardima (nešto užim), od kojih pojedini imaju djelimičan pogled na more. Sve smještajne jedinice posjeduju osnovno opremljenu kuhinju sa frižiderom, rešoom, posuđem i escajgom srazmjerno broju kreveta, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje 5€ dnevno. U vili postoji mogućnost korišćenja WiFi interneta.

 

Vila se nalazi na 15-ak metara udaljenosti od plaže, u drugom redu kuća, a u neposrednoj blizini naših vila Giromania i Azzuro. Ovaj objekat raspolaže četvorokrevetnim dupleks apartmanima, sa mogućnošću dodavanja pomoćnog kreveta u jednom od njih (singl krevet nešto manjih dimenzija). Sve smještajne jedinice posjeduju kupatilo, osnovno opremljenu kuhinju, TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cijenu najma apartmana i terasu sa koje se pruža direktan ili bočni pogled na more. Svi apartmani se nalaze na drugom spratu vile. Tokom boravka gosti sami vode računa o higijeni apartmana, u objektu postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta, dok se promjena posteljine vrši jednom tokom boravka.

Vila se nalazi na samoj plaži Nei Porija, pored naše vile Azzuro. Ovaj objekat, starijeg datuma, posjeduje komforne četvorokrevetne, petokrevetne i šestokrevetne dupleks apartmane, od kojih pojedini imaju direktan pogled na more pa su i cjenovno izdvojeni. Sve smještajne jedinice, koje se nalaze na prvom i drugom spratu, posjeduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, Tv i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cijenu najma apartmana. Promjena posteljine se vrši jednom u toku boravka, a u objektu postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta.

Vila se nalazi na oko 120 metara udaljenosti od pješčane plaže u Nei Poriju. Ovaj objekat raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i prostranim četvorokrevetnim i petokrevetnim dupleks apartmanima. Svi smještajni kapaciteti posjeduju osnovno opremljenu kuhinju srazmjerno broju ležajeva, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje 3€ dnevno. U dvorištu vile nalazi se zidani roštilj, a postoji i mogućnost korišćenja Wi Fi interneta. Promjena posteljine je jedanput u toku boravka.

Vila se nalazi na oko 100m udaljenosti od široke pješčane plaže u Nei Poriju u neposrednoj blizini marketa, trafike, zabavnog parka i pijace. U vili Fotini se nalaze dvokrevetni i trokrevetni studiji, kao i četvorokrevetni apartmani i četvorokrevetni dupleks apartmani sa prostranim terasama. Vila posjeduje odvojenu prostoriju za odmor u prizemlju koju putnici mogu koristiti na dan smjene, iz koje se ulazi u prostoriju sa dva toaleta i odvojenim kupatilom. Sve smještajne jedinice poseduju osnovno opremljenu kuhinju: veliki frižider, rešo, posuđe i escajg srazmjerno broju kreveta, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čija je upotreba uključena u cijenu najma apartmana. Vila posjeduje mogućnost korišćenja WiFi interneta. Promjena posteljine je jedanput u toku boravka.

Vilase nalazi na samo 200 m od plaže i par minuta hoda od centra Nei Porija. Novijeg je datuma, ima lift i prostrani foaje sa recepcijom. Svih osamnaest soba su opremljene novim, modernim namještajem, potpuno opremljenom kuhinjom (mini-električni šporet bez rerne, posuđe, mali frižider), kupatilom, SAT i kablovskim TV-om, internetom i klima uređajem koji se dodatno naplaćuje, 10KM dnevno. Smeštajni kapaciteti vile Lefteris su dvokrevetni, trokrevetni studiji, četvorokrevetni i petokrevetni apartmani i duplexi, svi su opremljeni francuskim i singl krevetima. Smještajne jedinice se nalaze na prizemlju, prvom, drugom i trećem spratu. Terase su jako prostrane, a postoje i one koje imaju pogled ka moru. Sve sobe imaju peškire, koji se menjaju na 10 dana, a posteljina na 5 dana. Čišćenje smještajnih jedinica je na dan smjene. Vila Lefteris ispred same kuće ima prostor za parkiranje, posjeduje prostoriju za odlaganje stvari posljednjeg dana vašeg boravka.

Tip smještaja:

1/2 Std – dvokrevetni studio;

1/2 PStd – dvokrevetni studio u prizemlju;

1/3 Std – trokrevetni studio;

1/3 Pstd – trokrevetni studio u prizemlju;

1/4 App – četvorokrevetni apartman;

1/5 App – petokrevetni apartman;

1/4 Duplex – četvorokrevetni duplex apartman sa dvije odvojene spavaće sobe i odvojenom kuhinjom;

1/5 Duplex – petokrevetni duplex apartman sa dvije odvojene spavaće sobe i odvojenom kuhinjom.

 

Vila se nalazi u centralnom dijelu Nei Porija, u neposrednoj blizini parka. Udaljena je 180 metara  od plaže, a od crkve 200 metara. U prizemlju vile se nalazi ambulanta. Objekat raspolaže sa dvadeset dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih studija, trokrevetnim i petokrevetnim apartmanima, kao i petokrevetnim i šestokrevetnim dupleksima. Sve smještajne jedinice se nalaze na visokom prizemlju, prvom ili drugom spratu vile i sve sadrže francuski krevet ili dva singl ležaja i jedan standardni krevet. U dupleksima je u svakoj sobi po jedan francuski i jedan singl krevet. Opremljeni su kuhinjom (mini-električni šporet bez rerne, posuđe, veliki frižider), kupatilom, TV-om, klima uređajem koji se doplaćuje 4€ po danu, dok je u dupleksima 12KM po danu, WiFi (slabijeg protoka). Ugaone sobe imaju velike klima uređaje. Većina ima prostranu terasu sa garniturom za sjedenje, dok se kod pojedinih studija garnitura nalazi unutar smještajne jedinice. Na prozorima vile u svim sobama imaju komarnici ili na vratima kod pojedinih soba. Na prvom spratu vile su tende. Čišćenje je na dan smjene, dok je promjena posteljine na 5 dana. Gosti sami uzimaju posteljinu i sami mijenjaju. U vili nije dozvoljeno smještanje po sobama više osoba nego sto smještajna jedinica ima kreveta. Krevet jedino mogu da dijele sa punoplativim osobama djeca do 2 godine.

Vila se nalazi na samo 170m od plaže, u centru Nei Porija. Sagrađena je 2009. godine i ima prostrani foaje sa recepcijom iz koga se može ući i u restoran i u kome se mogu doplatiti obroci na licu mjesta. Cijena polupansiona je 20KM po osobi po danu, dok je za djecu od 2 do 6 godina 10KM dnevno, a za djecu od 6 do 12 godina 16KM dnevno. Obroci se mogu uplatiti i odvojeno, samo doručak ili samo večera. Sve sobe su opremljene kuhinjom (mini-električni šporet bez rerne, posuđe, mali frižider), kupatilom, terasom, TV-om, Wi-Fi (slabog protoka) i klima uređajem koji se dodatno naplaćuje, 10KM dnevno. Smještajni kapaciteti vile Platon su trokrevetni, četvorokrevetni i četvorokrevetni studiji sa pomoćnim ležajem i svi su opremljeni singl krevetima spojena u francuski ležaj. Svi studiji se nalaze na drugom spratu. Promjena peškira i posteljine obavlja se na 3 dana. Čišćenje je svakog dana. Svi studiji posjeduju sef (bez doplate) i komarnike sa roletnama. Vila Platon ispred same kuće ima prostor za parkiranje, dok se na recepciji mogu odložiti stvari posljednjeg dana vašeg boravka. U samom restoranu posljednjeg dana gostima su na raspolaganju toaleti od kojih je jedan specijalizovan za osobe sa posebnim potrebama.

Vila se nalazi u novom dijelu Nei Porija na 250 m od plaže i par minuta hoda od centra mjesta. U našoj ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne studije kao i trokrevetne i četvorokrevetne apartmane smještene na drugom i trećem spratu vile. Svi studiji i apartmani sadrže kompletno opremljenu kuhinju (električni šporet bez rerne, frižider, posuđe), prostrane terase, TV, Wi-Fi (slabog protoka) i klima uređaje čije se korišćenje naplaćuje 5€ po danu. Vila posjeduje recepciju, lobi bar i prostoriju za poslednji dan boravka. U prizemlju vile nalazi se pekara. Promjena posteljine i čišćenje smještajnih jedinica vrši se petog dana boravka. Ispred same kuće postoji prostor za parkiranje automobila. Na samo par minuta hoda je plaža, gde je more plitko i upravo to je razlog zašto je Nei Pori idealan za porodice sa djecom jer ćete biti potpuno bezbrižni dok se Vaši najmlađi zadovoljno igraju u moru.

Vila se nalazi na 100 m od plaže i par minuta hoda od centra Nei Porija. Vila posjeduje osmnaest dvokrevetnih i trokrevetnih studija i apartmana, četvorokrevetne i petokrevetne duplex apartmane kao i četvorokrevetne i petokrevetne mezonete. Mezonete se nalaze u prizemlju, duplex apartmani i apartmani na prvom spratu vile, dok su studiji smješteni na drugom spratu vile. Vila posjeduje 18 smještajnih jedinica, od kojih većina ima bočni pogled na more. Sve smještajne jedinice su kompletno renovirane 2012. godine i opremljene novim namještajem, kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe), terasom, TV-om, Wi-Fi (slabog protoka), SAT TV-om (sa srpskim kanalima), TWC-om, klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cijenu najma. Ispred vile se nalazi tuš, kao i prostorija za odlaganje prtljaga posljednjeg dana boravka. U neposrednoj blizini vile nalazi se supermarket, kao i uređeno dječije igralište. Promjena peškira i posteljine vrši se svakog petog dana boravka.

Vila je locirana na oko 250 metara od centra i plaže. U neposrednoj blizini vile nalaze se supermarket i pekara. Preko puta vile je park u kome su postavljene sprave za djecu. Posjeduje 1/2 i 1/3 studije i 1/4, 1/5 i 1/6 apartmane na prvom i drugom spratu, kao i u visokom prizemlju. Sve sobe imaju predsoblje, odvojene sobe i kuhinju, terase sa pogledom na more, ulicu, ili park, TWC, kuhinju sa rešoom, frižiderom (studiji posjeduju manje, a apartmani veće frižidere) i osnovnim posuđem, TV, klima uređaj. Sva studija i posjeduju krevete normalnih dimenzija, a kupatila su nešto manja od onoga na šta smo navikli, ali su kao u većini slučajeva u Grčkoj. Zamena posteljine je na 5 dana. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje 10KM po danu. Kuća poseduje Wi-Fi internet (slabog protoka) u cijeloj zgradi.

Vila se nalazi na ulazu u Nei Pori iz pravca Platamona i udaljena je oko 120 metara od široke, pješčane plaže. Ovaj objekat raspolaže lijepo uređenim dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, koji su raspoređeni u dva odvojena objekta i nalaze se na prvom i drugom spratu. Sve smještajne jedinice posjeduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo sa fenom, terasu, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje 6KM dnevno. Postoji i mogućnost korišćenja Wi-Fi interneta, dok se promjena posteljine vrši na polovini boravka.

Vila se nalazi 200m od plaže. Nalazi se u novom dijelu Nei Porija, dijagonalno od hotela “Evdion”, na 5 minuta hoda od crkve. Vila raspolaže 1/2 i 1/3 studijima, kao i 1/5 i1/6 apartmanima u prizemlju i na drugom spratu sa pogledom na dvorište i ulicu. Studiji i apartmani posjeduju kuhinju, twc, terasu, TV i klima uređaj.

Tip smještaja:

- studio ( spavaća soba u čijem sastavu je kuhinja, kupatilo i terasa),

- apartman ( spavaća soba + odvojena kuhinja) ,

- duplex ( dvije spavaće sobe + odvojena kuhinja),

- triplex ( tri spavaće sobe + odvojena kuhinja).

Vila se nalazi u blizini crkve, 60m od mora. Raspolaže 1/2 i 1/3 studijima, 1/5 duplexima, kao i 1/5 i 1/6 triplexima koji sadrže kompletno opremljenu kuhinju, TWC, terasu, TV i klima uređaj (uz doplatu).

Tip smještaja:

st- studio ( spavaća soba u čijem sastavu je kuhinja,kupatilo i terasa;

app – apartman ( spavaća soba + odvojena kuhinja);

duplex ( dvije spavaće sobe + odvojena kuhinja);

triplex ( tri spavaće sobe + odvojena kuhinja)

Smješten je 180 m od mora, u mirnom dijelu Nei Porija. Svi studiji imaju kuhinju opremljenu osnovnim posuđem, sat tv, dok se klima plaća na licu mjesta, 5 eur po danu po studiju. Na polovini boravka se mijenja posteljina, peškiri se ne dobijaju.

 Vila raspolaze 1/2, 1/3 i 1/4 studijima.

Tip smještaja:

1/2 studio - dva singl kreveta ili francuski ležaj, kompletno opremljena kuhinja, klima uz doplatu;

1/3 studio - tri singl ležaja ili jedan francuski i singl ležaj, opremljena kuhinja, klima uz doplatu;

1/4 studio - jedan francuski i dva singl ležaja, opremljena kuhinja, klima uz doplatu.

Ovaj hotel apartmanskog tipa se nalazi na samoj plaži, u centralnom dijelu mjesta Nei Pori. Odlična pozicija, kao i komfor i opremljenost studija svrstava ovaj objekat u red najboljih vila u Nei Poriju. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, kao i 1/4+2 studijima, koji sadrže 2 standardna i 2 velika kreveta na razvlačenje. Sve smještajne jedinice posjeduju osnovno opremljenu kuhinju srazmjerno broju ležajeva, kupatilo, TV, prostranu terasu i klima uređaj, čije je korišćenje uključeno u cijenu najma apartmana, a takođe posjeduje i sef, čija se upotreba dodatno naplaćuje. Sve sobe imaju bočni ili direktni pogled na more. U prizemlju vile se nalazi beach bar, dok sama vila poseduje lift, recepciju i mogućnost korišćenja WiFi interneta. Promjena posteljine je jedanput u toku boravka.

Vila se nalazi na samoj obali Nei Porija preko puta široke, pješčane plaže. Dvokrevetni i trokrevetni studiji, sa francuskim ležajem po grčkim standardima smješteni su na prvom i drugom spratu, iznad istoimenog restorana. Trokrevetni studiji imaju bočni pogled na more, dok dvokrevetni nemaju pogled na more. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinju, osnovno opremljenu: frižider, rešo, posuđe i escajg srazmjerno broju ležajeva, kupatilom, terasom, TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cijenu najma apartmana. Promjena posteljine se vrši jedanput u toku boravka.

Vila se nalazi u centralnom dijelu Nei Porija na samom šetalištu, preko puta plaže. U ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studiji, kao i dupleks apartmani sa i bez pogleda na more. Svi studiji posjeduju osnovno opremljenu kuhinju sa rešoom sa jednom manjom ringlom (za kuvanje kafe, mlijeka, podgrijavanje…), frižiderom, posuđem i escajgom srazmjerno broju ležajeva, kupatilo, TV, terasu i klima uređaj čije korišćenje je uključeno u cijenu najma apartmana. U prizemlju vile nalazi se internacionalni restoran u kome postoji mogućnost uplate polupansiona. Promjena posteljine i peškira je jedanput u toku boravka.

Vila se nalazi u novom delu Nei Porija, na oko 200 metara udaljenosti od plaže, u blizini naše vile Grekas. Raspolaže komfornim dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, kao i trokrevetnim poluapartmanima koji imaju vratima izdvojenu kuhinju, a svi kreveti se nalaze u jednoj prostoriji. Sve smeštajne jedinice posjeduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, Tv i klima uređaj, čije se korišćenje dodatno naplaćuje 10KM dnevno. U okviru objekta nalazi se i zidani roštilj, a postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta. Promena posteljine se vrši jednom u toku boravka.

Vila se nalazi na samoj obali Nei Porija preko puta široke, pješčane plaže. U ponudi ove vile su dvokrevetni i trokrevetni studiji sa grčkim francuskim ležajevima, četvorokrevetni poluapatmani – koji imaju fizički odvojenu kuhinju dok se svi ležajevi (grčki francuski) nalaze u jednoj prostoriji, kao i četvorokrevetni apartmani. Određeni dio studija ima pogled na more, pa su i cjenovno izdvojeni. Sve smještajne jedinice posjeduju osnovno opremljenu kuhinju srazmjerno broju ležajeva, kupatilo, novi LCD TV sa srpskim kanalom, terasu i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje 5€ dnevno. U prizemlju vile se nalazi restoran u kome je moguće uplatiti polupansion po cijeni od oko 20KM po osobi, a gosti vile ostvaruju i popust u beach baru koji se nalazi u sklopu restorana. Tokom boravka gosti sami vode računa o higijeni apartmana, dok se promjena posteljine vrši jedanput u toku boravka.

Vila se nalazi na samoj plaži, u centralnom dijelu Nei Porija, a u neposrednoj blizini naše vile Dionisos. Ovaj lijepo uređeni objekat, novijeg datuma posjeduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije, sa direktnim ili bez pogleda na more. Pojedini studiji bez pogleda na more su manjih dimenzija i imaju kosine pa su i cjenovno izdvojeni i u njima je korišćenje klima uređaja uključeno u cijenu najma apartmana (1/2 i 1/3 Std economy). U prizemlju vile nalazi se istoimeni restoran brze hrane. Sve smještajne jedinice posjeduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj, čije se korišćenje dodatno naplaćuje 10KM dnevno (izuzev u 1/2 i 1/3 Std economy). Tokom boravka gosti sami vode računa o higijeni apartmana, dok se promjena posteljine vrši na polovini boravka.

Vila se nalazi na 70 metara udaljenosti od plaže u novom dijelu Nei Porija. Vila raspolaže prostranim dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, koji imaju djelimičan bočni pogled na more. Sve smještajne jedinice, koje se nalaze na prvom i drugom spratu, posjeduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, komfornu terasu, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje 10KM dnevno. Promjena posteljine je na 5 dana, a postoji i mogućnost korišćenja Wi-Fi interneta.

Vila se nalazi u starom dijelu Nei Porija, na oko 60 metara udaljenosti od plaže. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima. Do ove godine poznat kao hotel sa uslugom smještaja i ishrane, ovaj objekat će za sezonu 2017. biti renoviran, sa novim kuhinjama, dok će same sobe biti veće kvadrature. Sve smještajne jedinice poseduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, komfornu terasu, TV i klima uređaj, čije se korišćenje dodatno naplaćuje 3 € po danu. Na raspolaganju gostima je i toalet za poslednji dan boravka, promjena postelji i peškira je na 5 dana, a postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta

Vila se nalazi na samoj plaži, u centralnom dijelu Nei Porija, u neposrednoj blizini naših vila Dionisos i Tsambika. U ponudi naše agencije su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji, sa francuskim krevetima po grčkim standardima, smješteni na poslednjem spratu vile. Četvorokrevetni studiji pored francuskog poseduju i krevet na sprat. Studiji sa direktnim pogledom na more su cjenovno izdvojeni i imaju oznaku pogled more, dok preostali smještajni kapaciteti imaju djelimičan, bočni pogled ili su bez pogleda na more. Sve smještajne jedinice posjeduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj, čije se korišćenje dodatno naplaćuje 5€ dnevno. U vili postoji mogućnost korišćenja WiFi interneta u prizemlju vile, dok se promjena posteljine vrši na polovini boravka.

Vila je smještena u novom dijelu Nei Porija, na oko 180 metara udaljenosti od plaže, u blizini naše vile Ana. Na prvom i drugom spratu vile nalaze se dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji, kao i petokrevetni i šestokrevetni dupleks apartmani. Potpuno renovirani prostrani dupleks apartmani, sa novim kupatilom i kuhinjom su cjenovno izdvojeni i imaju oznaku Lux. Sve smeštajne jedinice posjeduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, komfornu terasu, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje 10KM dnevno. U vili postoji mogućnost korišćenja WiFi interneta, dok se promjena posteljine vrši jednom u toku boravka.

Vila se nalazi na samoj obali Nei Porija, preko puta plaže. Na raspolaganju su dvokrevetni i trokrevetni studiji od kojih većina ima bočni ili direktan pogled na more. Sve smještajne jedinice posjeduju osnovno opremljenu kuhinju: frižider, rešo, posuđe i escajg srazmjerno broju ležajeva, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cijenu najma apartmana. U prizemlju vile nalazi se jedan od poznatijih restorana brze hrane. Promjena posteljine je jedanput u toku boravka.

Vila se nalazi na samoj plaži u novom dijelu Nei Porija. Raspolaže lijepo uređenim i održavanim dvokrevetnim studijima i petokrevetnim apartmanima koji se nalaze na drugom spratu vile i imaju bočni pogled na more. Sve smještajne jedinice posjeduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo sa kadom, prostranu terasu, LCD TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje 8KM po danu. Tokom boravka gosti sami vode računa o higijeni apartmana, dok je promjena posteljine na polovini boravka.

Vila se nalazi na samoj plaži, u centru Nei Porija. U ponudi su nešto noviji dvokrevetni i trokrevetni studiji koji se nalaze na prvom spratu i imaju direktan ili bočni pogled na more – Vaso 1. Na poslednjem spratu vile se nalaze nerenovirani dvokrevetni i trokrevetni studiji, koji imaju bočni pogled na more, kao i četvorokrevetni apartmani, sa direktnim pogledom na more – Vaso 2. Sve smještajne jedinice posjeduju osnovno opremljenu kuhinju srazmjerno broju ležajeva, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cijenu najma apartmana. Vila posjeduje mogućnost korišćenja WiFi interneta. Tokom boravka gosti sami vode računa o higijeni apartmana, a promjena posteljine je jedanput u toku boravka.

 

Lokacija: Desni deo Nei Porija, 100m od plaže.
Smeštaj: Apartmani za pet osoba (francuski ležaj i singl u spavaćoj sobi i francuski ležaj u kuhinjskom delu), i studiji za dvije ili tri osobe u prizemlju, na prvom, drugom i trećem spratu.
Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj,kupatilo, terasa, lift, recepcija, WiFi, ležajevi - klasični francuski i singl ležajevi.
Doplata za korišćenje klime iznosi 5eur dnevno.

Tip smještaja:

1/2 studio ( studio za dvije osobe – kuhinjski blok i ležajevi se nalaze u istoj prostoriji);

1/3 studio ( studio za tri osobe – kuhinjski blok i ležajevi se nalaze u istoj prostoriji);

1/4 apartman ( apartman za četiri osobe – fizički odvojena spavaća soba od kuhinjskog bloka);

1/5 apartman ( apartman za pet osoba – fizički odvojena spavaća soba od kuhinjskog blok).

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.