Vila se nalaze u novom delu Leptokarije, na nekoliko minuta hoda od samog centra Leptokarije, a na 70 m od plaže. Luksuzno opremljene mezonete su idealne za porodice. Mezonete se nalaze na drugom spratu objekta. Na donjem nivou mezonete se nalazi dnevna soba sa ugaonom garniturom koja se razvlači. Na gornjem nivou se nalazi francuski krevet. Sve mezonete su kompletno opremljene kuhinjom (ugradna rerna, šporet sa ravnom pločom i četiri ringle, veliki frižider), kupatilo, dva TV-a (satelitski) na oba nivoa, dva klima uređaja koja se doplaćuju 5€ po danu. Čišćenje je na 2 dana, dok je promjena posteljine i peškira na 5 dana. Takođe u svim mezonetama ima WiFi (slabog protoka). Apartmani posjeduju privatni parking, kao i prostor za roštilj, prostor za ostavljanje prljaga posljednjeg dana. Idealan objekat za porodičan i miran odmor u modernom i luksuznom ambijentu.

Vila je izgrađena 2008. godine i jedna je od ljepših i atraktivnijih vila u Leptokariji. Nalazi se na samo 30 m od plaže. U ponudi imamo četrnaest dvokrevetnih, trokrevetnih studija, kao i trokrevetne studije sa pomoćnim ležajem. Studiji su smješteni u visokom prizemlju, na prvom i drugom spratu vile. Sve smještajne jedinice imaju kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe), kupatilo, klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cijenu najma, TV, Wi-Fi (slabog protoka) korišćenje je besplatno, prostrane balkone. Ispred vile nalazi se manji prostor gde gosti vile mogu parkirati svoj automobil. Promjena posteljine je na pet dana.

Nalazi se na samo 30m od plaže u centralnom delu Leptokarije. U ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije na prvom i drugom spratu vile. Svaki studio posjeduje kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe), kupatilo, TV sa srpskim kanalima, Wi-Fi (slabog protoka), klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cijenu najma kao i prostrane terase. Vila posjeduje prostrani foaje sa recepcijom, kao i prostoriju i toalet za posljednji dan boravka. Ispred vile nalazi se i prostor za parkiranje automobila. Promjena posteljine i čišćenje vrši se na 5 dana. Na samo par minuta hoda nalaze se moderni caffe barovi, gde možete naručiti fantastične osvežavajuće koktele. Duž obale nalazi se šetaliste sa mnogobrojnim tavernama, ribljim restoranima i picerijama.

Nalazi se na samoj plaži i jedna je od najpoznatijih vila u Leptokariji. Posjeduje novoizgrađene dvokrevetne i trokrevetne studije, kao i standardne dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije sa standardnim ležajima, kao i studije sa dva standardna ležaja i kaučem na razvlačenje. Nalaze se u prizemlju i trećem spratu kuće. Većina studija ima bočni pogled na more. Jedanaest smeštajnih jedinica imaju kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe), klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje 5€ po danu, garderober, TV, kupatilo, prostrane terase. Gostima je na raspolaganju i novo otvoreni bazen za odrasle i djecu sa ležaljkama i pool barom, (korišćenje bazena je besplatno uz kupovinu jednog pića), restoran, kafić, lift i WiFi (slabog protoka). Zamjena posteljine vrši se svakog petog dana.

Vila se nalazi u centralnom, najljepšem dijelu Leptokarije, na svega 10-ak metara od plaže. Dvokrevetni i trokrevetni studiji, sa francuskim ležajem po grčkim standardima (nešto užim), koji su smješteni na prvom i drugom spratu i posjeduju fizički (vratima) odvojenu, osnovno opremljenu kuhinju (frižider, rešo, posuđe i escajg srazmjerno broju ležajeva). Svaki studio posjeduje kupatilo, TV, klima uređaj (korišćenje klima uređaja uračunato u cijenu najma od 03.07.-01.09., dok se u ostalim terminima dodatno naplaćuje 4€ dnevno) i prostranu terasu sa pogledom na more. U neposrednoj blizini vile nalazi se veliki broj kafića, restorana i prodavnica. Promjena posteljine se vrši jedanput u toku boravka.  

Vila se nalazi na oko 160 metara od plaže, u mirnom, novom delu Leptokarije. Vila posjeduje potpuno nove, lijepo uređene trokrevetne i četvorokrevetne apartmane, smještene u prizemlju i na prvom spratu. Sve smještajne jedinice imaju osnovno opremljenu kuhinju srazmjerno broju ležajeva, kupatilo, po dve terase, TV i klima uređaj, čije je korišćenje uključeno u cijenu najma apartmana. Promjena posteljine je jedanput u toku boravka.

Vila se nalazi na oko 50 metara udaljenosti od plaže, u neposrednoj blizini centra i naše vile Elvina. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, koji su smješteni na prvom i drugom spratu. Sve smještajne jedinice posjeduju osnovno opremljenu kuhinju srazmjerno broju ležajeva, kupatilo, prostranu terasu, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje 5€ dnevno. Promjena posteljine je jedanput u toku boravka, a u vili postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta.

Vila se nalazi u centralnom dijelu Leptokarije, ispod pruge, na oko 150 metara udaljenosti od plaže. Ovaj objekat posjeduje novije uređene dvokrevetne i trokrevetne studije, koji se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu. U sklopu vile se nalazi i dvorište sa garniturama za sjedenje i zidanim roštiljem. Sve smještajne jedinice posjeduju novu, osnovno opremljenu kuhinju, renovirano kupatilo, terasu, novi LCD TV i novi klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje 4€ dnevno. Promjena posteljine je na polovini boravka, a postoji i mogućnost korišćenja Wi-Fi interneta.

Vila se nalazi oko 30 m od plaže u centru Leptokarije. U neposrednoj blizini nalaze se pekara, poslastičarnica, restoran i market. Objekat posjeduje prostrane dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije na spratovima. Svaki studio ima po jedan francuski i po jedan ili dva standardna kreveta. U svakom studiju se nalazi osnovno opremljena kuhinja: frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i escajg srazmjerno broju kreveta, aspiratorom i električnim čajnikom, kupatilo sa tuš kadom, prostrana terasa, TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cijenu najma apartmana. Klijenti sami održavaju higijenu apartmana tokom boravka, dok se promjena posteljine vrši jedanput u toku boravka.

Vila se nalazi u centralnom dijelu Leptokarije na svega 10-ak metara od plaže. Ovaj novoizgrađeni objekat posjeduje dvokrevetne i trokrevetne studije, koji se nalaze na prvom i drugom spratu. Potpuno nove smještajne jedinice posjeduju osnovno opremljenu kuhinju srazmjerno broju ležajeva, sa frižiderom, rešoom, posuđem i escajgom srazmjerno broju ležajeva, kupatilo, LCD TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cijenu najma apartmana i veoma prostrane terase sa pogledom na more. U vili postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta. Tokom boravka gosti sami vode računa o higijeni apartmana, dok se promjena posteljine vrši jedanput u toku boravka.

Nalazi se u blizini obale u Leptokariji, udaljena od same plaže 15-ak metara. Vila posjeduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije od kojih većina ima bočni pogled na more. Sve smještajne jedinice posjeduju osnovno opremljenu kuhinju: frižider, rešo, posuđe i escajg srazmerno broju ležajeva, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj, čija se upotreba doplaćuje 5€  dnevno ukoliko se koristi. Klijenti sami održavaju higijenu apartmana, dok je promjena posteljine jedanput u toku boravka. U vili postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta.

Smještena je na samoj plaži u Leptokariji. Objekat posjeduje skoro renovirane trokrevetne studije, sa krevetima po grčkim standardima (nešto užim) i komforne četvorokrevetne apartmane, koji se nalaze u prizemlju i sa terase direktno izlaze na plažu. Smještajne jedinice imaju osnovno opremljenu kuhinju srazmjerno broju ležajeva, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje 4€ dnevno. Promjena posteljine je jedanput u toku boravka.

Nalazi se na oko 80 m od plaže u najlepšem dijelu Leptokarije okružen stoljetnim platanima. Vila posjeduje veliko i lepo uređeno dvorište pogodno za boravak porodica sa djecom. U ponudi su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji, kao i četvorokrevetni apartmani. Svaki studio ima osnovno opremljenu kuhinju: frižider, rešo, posuđe i escajg srazmjerno broju ležajeva, kupatilo, terasu i klima uređaj čija se upotreba doplaćuje 4€ po danu korišćenja. Vila posjeduje besplatan WiFi, a promjena posteljine se vrši jedanput u toku boravka.

Vila se nalazi na najlepšem dijelu plaže i jedna je od ljepših vila u Leptokariji. U ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne studije od kojih većina ima pogled na more. Vila se nalazi na kraju šetališta tako da je zaštićena od buke tokom večeri. U prizemlju vile je poslastičarnica, a vila posjeduje i svoj beach bar koji je na raspolaganju gostima vile. Svaki studio posjeduje LCD TV i NOVA SAT, besplatno korišćenje sefa u svakom apartmanu, Wi-F (slabog protoka), kuhinju  (frižider, mini električni šporet bez rerne i posuđe), kupatilo, prostranu terasu i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cijenu najma. Promjena peškira i posteljine je na 5 dana. Na samo par metara od vile je širi dio plaže sa prirodnom hladovinom gde možete uživati i odmarati uz zvuke talasa.

Vila je sagrađena 2009.godine, dok je 2016. godine sagrađen još jedan sprat, koji će 2016. godine primiti prve goste. Osamnaest studija u našoj ponudi su na trećem spratu vile i potpuno su novi. Svojim kvalitetom nadmašuju prva dva sprata vile. U ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije, komforne i jako lepog i modernog izgleda. Sam objekat posjeduje lift koji ide do posljednjeg sprata. U prizemlju je recepcija sa lobijem i Wi-Fi pristupom, kao i restoran gdje se na licu mjesta može doplatiti obrok, tačnije polupansion (doručak i večera). Cena polupansiona je 10€ po osobi po danu, dok je za djecu od 2 do 6 godina 5€ dnevno, a za djecu od 6 do 12 godina 8€ dnevno. Obroci se mogu uplatiti i odvojeno, samo doručak ili samo večera. 

Objekat se nalazi na 120 metara od plaže i nekoliko minuta hoda do samog centra Leptokarije. Takođe vila ima video nadzor, kao i prostor za parkiranje, dvorište, rampu za osobe sa invaliditetom. Sve sobe sadrže kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe), kupatilo, fen za kosu, klimu koja se doplaćuje 5€ po danu, pegla koja se može uzeti na recepciji, TV, Wi-Fi (slabog protoka). Svi studiji imaju terase sa garniturama za sjedenje. Promjena posteljine i peškira je na 5 dana, dok je čišćenje na 3 dana.

Izgradnja vile je završena prvog maja 2016. godine. Nalazi se na 110 m od plaže u neposrednoj blizini poznatog objekta Dafni Plus. Aegean Blue je moderno izgrađeni objekat, koji posjeduje dvanaest trokrevetnih i četvorokrevetnih studija. Svi studiji su kompletno opremljeni kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe), kupatilom, klimom koja se doplaćuje 5€ po danu, SAT SMART TV-om preko koga je moguće pristupiti internetu i Wi-Fi (slabog protoka). Posjeduje privatni parking za sve goste kao i recepciju. Ishranu je moguće doplatiti u vili Dafni Plus. Promjena posteljine i peškira je na pet dana, dok je čišćenje svakog drugog dana. Sam objekat posjeduje veliko travnato dvorište puno zelenila kao i igralište za djecu, tako da mališani mogu nesmetano uživati u igranju. U dvorištu se nalaze tuševi. U narednom periodu je takođe planiran nastavak gradnje drugih zgrada koje ce činiti mini kompleks, kao i sam bazen, ali koji će biti gotov za sezonu 2018. Ljubazni domaćini vile sa dugogodišnjim iskustvom u turizmu, mir i tišina, učiniće vaš odmor u ovom objektu više nego prijatnim.

Nalazi se na 70 metara od plaže, u centralnom dijelu Leptokarije, preko puta hotela Dafni Plus i Aegean Blue, a odmah do Crystal Apartmana. Objekat je sagrađen 2012.godine kada je i počeo sa radom. Vila posjeduje recepciju i veliki hol sa garniturama za odmor i sjedenje. U prizemlju vile se nalazi i prostorija gdje gosti mogu zadnjeg dana boravka da odlože stvari i da koriste kupatilo za tuširanje. U ponudi imamo prostrane dvokrevete, trokrevetne i četvorokrevetne studije. Svi studiji imaju kompletno opremljenu kuhinju (mini električni šporet, frižider, kompletno posuđe), TV, klimu koja je uračunata u cijenu najma, Wi-Fi (slabog protoka) i kupatilo. Svi studiji posjeduju velike terase sa garniturama za sjedenje. Zamjena posteljine i peškira se vrši na 5 dana.

Nalazi se u mirnom dijelu Leptokarije, udaljena od plaže 100 m. U ponudi imamo devetnaest dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih studija. Najbliži dio plaže je ispred vile Klepsidra i istoimenog beach bara koji važi za najbolji u Leptokariji. Sve smještajne jedinice imaju kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe), klima uređaj čije korišćenje je uključeno u cijenu, TV, kupatilo, vrlo prostranu terasu i WiFi (slabog protoka). Supermarket je u neposrednoj blizini objekta. Zamjena posteljine i peškira vrši se svakog petog dana, dok je čišćenje na dan smene.

Hotel se nalazi na oko 200m od plaže. Postoji mogućnost doplate za noćenje sa doručkom. Hotel raspolaže sa 1/2,1/3,1/4 studiima i 1/5 duplexima koji posjeduju kuhinju,twc, terasu, tv,klima uređaj, telefon i peškire. Besplatno korišćenje interneta u restoranu i lobi baru.  Hotel posjeduje posebne rampe i lift za osobe sa invalide.

Lokacija: 70m od plaže
Smještaj: Studiji za dvije i tri osobe u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Ležajevi - klasični francuski i singl ležajevi, kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cijenu.      

Vila Andrea se nalazi na oko 50m od plaže. Vila raspolaže sa 1/2,1/3 i 1/4 studiima na drugom spratu sa pogledom na ulicu i more. Studii posjeduju kuhinju, twc, terasu, TV, i klima uređaj.

Vila Astrati je novosagrađeni objekat koji će ove godine primiti svoje prve goste. Nalazi se na 150 m od plaže. Vila raspolaže sa 1/2,1/3 studiima koji posjeduju kuhinju,kupatilo, terasu, tv, klima uređaj ( uračunat u cijenu), wifi. Vila posjeduje bazen i park. Posteljina se mjenja na 5 dana. Vila ne posjeduje peškire.

Vila se nalazi na oko 50m od plaže. Vila raspolaže sa 1/2,1/3 i 1/4 studiima I 1/4 apartmanima. Studii posjeduju kuhinju, twc, terasu, TV, i klima uređaj. Promjena posteljine je na 5 dana. 

Vila se nalazi na oko 50 od plaže, u centru ljetovališta. Vila raspolaže sa 1/2,1/3 i 1/4 studiima koji sadrže komplet opremljenu kuhinju ,twc, terasu,  klima uređaj i TV. Promjena posteljine je na 5 dana. Gostima je na raspolaganju besplatan internet. 

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.