Nalazi se u centru Jadranske obale Crne Gore , južno od Budve i između sela Pržno i Svetog Stefana.Ovaj dio ima dva kilometra obale, uključujući pješčane i šljunkovite plaže Svetog Stefana i Miločera , a jedna od najlepših u Crnoj Gori je čuvena Kraljičina plaža. Istorijska spoljašnjost ostala je uglavnom nepromenjena, dok je unutrašnjost obnovljena i ažurirana u prema savremenim očekivanjima probirljivih gostiju. Aman Sveti Stefan nudi smještaj na poluostrvu Grad Hotelu i u Miločeru, Vili Miločer.Smještaj u Grad Hotelu je podijeljen na Village sobe, kolibe i de luxe kolibe, i apartmana Sveti Stefan , koji ima svoj privatni bazen. Svaka soba, koliba i apartman na poluostrvu ostrvu je potpuno jedinstven, baš kao što se moglo očekivati od mjesta koje se razvijalo od   15. vijeka iz tvrđave.Sve smještajne jedinice su uređene na suptilno elegantan način, pružajući moderan komfor zadržavajući atmosferu i istorijski ambijent.

Usluga: Doručak

Hotel se nalazi u najluksuznijem dijelu crnogorske obale u oblasti Svetog Stefana 80 metara od mora. Jedan je od ljepših i modernijih malih hotela u Crnoj Gori.Unutrašnjost hotela kao i sobe opremljene su italijanskim namještajem i većina je okrenuta prema moru. Sobe imaju Sat TV, telefon,klimu,kupatilo sa fenom i tuš kabinu sa hidro masažerom, balkon ili francusku terasu , dvije stolice, sto i sef.Gostima su na raspolaganju restoran, loby bar, letnji aperitiv bar, internet, usluge pranja i peglanja parking i rent-a car. Gostima će sigurno biti interesantna neobična stalna postavka umjetničkih slika na platnu.

Nalazi se na najatraktivnijem dijelu Crnogorskog primorja, u samoj blizini Svetog Stefana.

Spada u kategoriju malih luksuznih hotela. Ima fantastičan pogled na 300 m udaljen mondenski Sveti Stefan, nekadašnje ribarsko ostrvo. Hotel je, kažu, ostrvo ambijentalne i gastronomske ekskluzivnosti.Nudi luksuzno opremljene sobe. Svaka soba posjeduje terasu sa pogledom na more i poluostrvo Sveti Stefan, klima uređaj, mini bar, TV sa kablovskom televizijom, telefon i francuski ležaj.

Hotelski sadržaji Restoran, aperitiv bar, vinski podrum, zatvorena terasa sa bibliotekom, bilijar sala, bridž, zatvoreni bazen, fitness, masaža, sauna, jakuzzi, tursko kupatilo, parking, garaža.

Usluga: Doručak, švedski sto.

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.