Mjesto

Kategorija smještaja:

Na raspolaganju:

Dodatni sadržaji:

Hotel La Mer je jedan od novijih hotela u Rafailovićima. Pripada lancu hotela Obala i porodici Rafailović. Udaljen je 100m od mora i poznate plaže. Sve sobe ovog hotela imaju nov namještaj, klimu, TV, mini bar, fen, tuš. Hotel ima besplatan bežični internet, i uslugu kontinentalnog doručka u restoranu hotela Obala. Na udaljenosti od oko 100m nalazi se pješčana plaža, čiji mobilijar gosti hotela dodatno plaćaju.

Hotel Obala Zelena se nalazi na 200 metara od mora u Rafailovicima . Blizu je hotela La Mer i hotela Šumadija, i pripada kompleksu Obala. Sve sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i u svakoj sobi  postoji klima , TV, mini bar, telefon, tuš kabina. Hotel posjeduje besplatan bežični internet i vrši usluge kontinentalnog doručka u restoranu hotel Obala

Plaža je pješčana i udaljena je oko 200m od hotela. Gosti hotela dodatno plaćaju plažni mobilijar.

Hotel se nalazi pored same plaže u Rafailovićima uz šetalište. Rasplaže sa 15 soba i 6 apartmana, potpuno opremljenih u skladu sa savremenim trendovima i zahtjevima. Prilikom izgradnje hotela velika pažnja je posvećena detaljima koji daju osjećaj topline i prijatnosti, i koji čine da odmor bude harmoničan. Svaka soba je opremljena klima uređajem, sefom, telefonom, LCD televizorom i mini barom. Ukupno 9 soba i 3 apartmana imaju terase, a 6 soba posjeduju francuske balkone.j

Sadržaji soba i apartmana:
Klima, mini bar, žičana internet konekcija na radnom stolu, bežična internet konekcija u svim hotelskim prostorijama, 1 digitalni (na radnom stolu), 1 direktni telefonski broj. Sve sobe i apartmani su opremljeni velikim LCD televizorom od 37 inča, satelitskim TV kanalima, plaćenim TV kanalima (31 kanal), filmovima na zahtjev ( VOD ), e-mail, Internetom (bežična tastatura pored kreveta), hotelskim uslugama i digitalnim radiom, bezbednosni protivpožarni alarmi, sef.

Hotel ŠUMADIJA se nalazi ispod Jadranske magistrale, oko 100m od plaže. Hotel raspolaže sa 300 ležajeva u 1/2 i 1/3 sobama sa kupatilom, restoranom, pivnicom, picerijom, poslastičarnicom, cvjetnom vrtom, terenom za male sportove.

Novoizgrađeni garni hotel sa luksuzno opremljenim apartmanima i sobama, smješten neposredno uz Jadransku magistralu, na udaljenosti 50 m od mora. Sve sobe imaju klimu, SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo, terasu sa ležaljkama i predivan pogled na Bečićki zaliv. Apartmani imaju dnevni boravak sa namještajem od kože (kauč se otvara), odvojenu spavaću sobu, dva kupatila, đakuzi , LCD TV, sef, mini bar, bade mantili, papuče, terasu sa pogledom na more, ležaljke, sto i stolice. Restoran za doručak, privatni parking sa video nadzorom, otvoreni bazen, otvoreni đakuzi sa noćnim osvetljenjem, sauna.

Usluga: švedski sto- doručak.

 

Apartmani se nalaze na samoj obali u Rafailovićima. Površina 60m2 (dnevni boravak, 2 spavaće sobe, kuhinja, kupatilo, 2 terase). U sobama po 2 kreveta, a u dnevnom boravku trosjed i 2 fotelje na razvlačenje. Smještaj od 1 do 6 osoba. 
Svaki apartman je opremljen sa klimom, TV-om sa kablovskim programom, fen, pegla, veš mašinom i sefom. Svi apartmani imaju pogled na more.

U Rafailovićima, na samoj obali, pored jedne od najljepših plaža mediterana nalazi se hotel ’’Obala’’. Hotel ’’Obala’’ predstavlja savršen izbor za Vaš odmor i omogućava Vam da u potpunosti doživite sve ljepote mora i prirode. Hotel je u vlasništvu porodice Rafailović, koja je već decenijama prepoznatljiva što gostima nudi izuzetnu prisnu, prijatnu i domaću atmosferu u kojoj se gosti osjećaju opušteno i komforno kao kod kuće. Hotel svojim gostima nudi smještaj u sobama, studijima i apartmanima, a od plaže ga dijeli šetalište koje se prostire duž čitave budvanske rivijere. Na samoj obali, sa obje strane šetališta, nalazi se terasa hotelskog restorana sa vrhunskom kuhinjom i raznim specijalitetima. Sa terase restorana, kao i iz većine hotelskih soba, pruža se fantastičan pogled na more i ostrvo Sv. Nikola. Terasa hotelskog restorana pokrivena je signalom bežičnog interneta, koji se može koristiti bez posebne nadoknade.

Hotel Obala : Nalazi se na samoj obali. Sve hotelske sobe imaju : balkon, TWC, telefon, televizor sa kablovskim programom. U svakoj sobi je klima uređaj i frižider. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, a apartmani sa jednom ili dvije sobe. Hotel poseduje restoran - terasu uz samu obalu mora.

Pansion Obala : Vile “OBALA” se nalaze od 70 do 150m od same pješčane plaže. Smještaj je u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Sve sobe imaju : balkon, TWC, televizor sa kablovskim programom i frižider. Većina soba ima i klima uređaj.

Hotel „Obala+” : Novi hotel, koji se nalazi na samoj obali mora, pored hotela Obala. Hotel je smješten na odličnoj lokaciji u sklopu kompleksa Obala. Recepcija hotela Obala i Obala plus je zajednička. U sobama: klima uređaj, TV, mini bar, telefon, tuš / WC, sve sobe su sa bočnim pogledom na more.http://www.hotelobala.me/

 

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.