Mjesto

Kategorija smještaja:

Na raspolaganju:

Dodatni sadržaji:

Nalazi se   u Miločeru, jednom od najljepših dijelova crnogorske obale, čuvenom „kraljevskom“ ljetovalištu. Smješten u romantičnoj stenovitoj oblasti iznad magistralnog puta, hotel Residence je okružen šumom sa mnogim egzotičnim biljem i drvećem, poput libanskog kedra, tropske mimoze i agave. Udaljen je 200 m od pješčane plaže „Pržno. Miločer je poznat kao mjesto čiji bajkoviti pejzaž pruža nestvaran spokoj i opuštanje, a hotel Residence koji se nalazi u prirodnom okruženju, sa svojim osobljem, omogućava da odmor ostane u najljepšem sjećanju.

Hotel poseduje moderno opremljene standardne sobe, junior i junior lux apartmane. Tri junior apartmana imaju mogućnost povezivanja sa standardnim sobama. Sve smještajne jedinice su klimatizovane, posjeduju direktnu telefonsku liniju, kablovsku TV, pristup internetu, sef i mini-bar.Ono sto ih čini posebnim jeste čaroban pogled na morsku pučinu a naročito, neopisivo lijep prizor zalaska sunca.

Nalazi se u neposrednoj blizini hotela Residence, čije usluge ishrane gosti mogu koristiti uz doplatu. Raspolaže velikim brojem različitih apartmana, koji se nalaze u neposrednoj blizini hotela Residence. Raspolaže studio apartmanima, apartmanima sa jednom ili dvije spavaće sobe. Svi apartmani imaju balkon, kao i kompletnu opremu (kuhinja sa posudjem, kablovska TV, klima uređaji u svim prostorijama, kupatilo sa tušem i veš mašinom. Studio apartmani imaju jednu prostoriju i predviđjeni su za boravak jedne, ili dvije osobe, apartmani sa jednom spvaćom sobom imaju i dnevni boravak i predviđeni su za boravak 3 odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje djece, apartmani sa dvije spavaće sobe imaju i dnevni boravak i predviđeni su za maksimalno 5 odraslih osoba ili 4 odrasle osobe i dvoje djece.U centralnom dijelu kompleksa, nalaze se dva bazena (za djecu i odrasle).U okviru kompleksa, nalazi se garažno mjesto za svaki pojedinačni apartman.Gosti hotela za korišćenje plaže imaju sledeće opcije: korišćenje plaže hotela “Maestral” (200 m udaljenosti) uz doplatu za plažnu karticu koja važi za dvije odrasle osobe i dvoje djece do 12 godina i koja uključuje korišćenje dvije ležaljke, suncobran i peškiri za plažu (oko 40KM za komplet po danu), gradska plaža “Pržno” u produžetku Maestralove plaže (250 metara udaljenosti) koju mogu koristiti besplatno i besplatan prevoz za okolne plaže na Svetom Stefanu, Kamenovu ili Bečićima.

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.