Mjesto

Kategorija smještaja:

Na raspolaganju:

Dodatni sadržaji:

Lokacija: Vila Miločer sa Aman Svetim Stefanom čini Aman Resort. Bivša letnja rezidencija kraljice Marije Karađorđević, Vila Miločer je završena krajem 2008. Nalazi se na 32-hektara imovine, okružena sa tri strane borovom šumom, sa više od 800 stabala maslina i prekrasnom plažom. Nalazi se na samoj obali na 30 m od plaže.

Usluga: NA – Najam apartmana

Smeštaj: Aman Sveti Stefan Vila Miločer nudi smeštaj u osam prostranih apartmana. 6 apartmana imaju kupatila sa tuš i kadom, kablovska TV, bežični internet, mini bar, sef, kamin i Julija balkone sa pogledom na more ili baštu. 2 apartmana kraljica Marija koji su od po 125 m2 sastoje se iz dnevne sobe, kupatila, trpezarije i spavaće sobe , kablovska TV, bežičnim iternetom, mini bar, sef i sa po dva kamina i zajeničkom terasom.

Sadržaj: Vila poseduje recepciju, trpezariju sa sedam stolova za ručavanje i velikim otvorenim kaminom koja se nalazi u prizemlju Vile Miločer i otvorena je za doručak, ručak i večeru, terasu prekrivenu lozom sa pogledom na plažu i ostrvo Sveti Stefan predviđenu za odmor i uživanje. Prostranu dnevnu sobu za dnevnu čajanku sa bibliotekom i malom sobom za sastanke.Obezbeđen parking.

Napomena: Gosti Vile Miločer mogu koristiti sve sadržaje Resorta Aman Sveti Stefan. Dva kilometra obale peščane plaže Sveti Stefan, plaža Miločer i poznata Kraljičina plaža.

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.