Mjesto

Kategorija smještaja:

Na raspolaganju:

Dodatni sadržaji:

Palmon Bay Spa( ex hotel Centar) je novi moderan hotel koji se nalazi u Igalu, u blizini morske obale i sopstvene plaže. Hotel ima moderno opremljene klimatizovane sobe sa SAT Tv-om, kupatilom i terasom , a mnoge od njih su sa pogledom na more . Spa centar, teretana , sala za konferencije , zatvoreni bazen , mali otvoreni bazen za djecu , restoran sa cca 350 mjesta, spoljni bar, kafeterija, a la carte restoran na krovnoj terasi sa predivnim pogledom na ulaz u Bokokotorski zaliv, sopstvenu plažu sa ležaljkama i suncobranima.

Apartmani "Novi" se nalaze u turističkom mestu Igalu (Herceg Novi) na samom ulazu u Bokokotorski zaliv, na 200 metara od mora i 300 metara od poznatog rehabilitacionog centra “Institut Dr. Simo Milošević”.

Apartmani sadrže: dnevni boravak sa opremljenom mini kuhinjom, 1 ili 2 spavace sobe, kupatilo i terasu. U dnevnom boravku se nalazi sofa na razvlacenje. Kupatila su opremljena tuš kabinama/kadama.

Svojim komforom ovaj objekat omogućava prijatan i ugodan boravak tokom letnjih meseci. Objekat poseduje 40 apartmana veličine 45-100 m2, recepciju, restoran, Wi-Fi salu i TV salu, šank bar i terasu. Internet je dostupan na javnim površinama (recepcija, terasa i restoran).Parking i Wi-Fi su besplatni.Čišćenje apartmana se vrši svaki dan,kao i zamena peškira, dok se posteljina menja svaki peti dan.

Mediteransko-zdravstveni centar Simo Milošević smješten je u samom centru Igala i udaljen svega 100 m od plaže, nalazi se u neposrednoj blizini hotela Centar Igalo.

Lokacija: Novoizgrađeni hotel u Igalu počeo sa radom 20. juna 2010. godine. Nalazi se u Igalu pored fudbalskog stadiona, a od sportske dvorane udaljen je svega 250 metara. Usluga: PP – polupansion (doručak – švedski sto; večera – meni). Smještaj: Hotel raspolaže sa 28 soba i 2 apartmana, sa ukupnim kapacitetom od 65 soba. Hotel ima 14 soba veličine 25m² i opremljene su sa francuskim i pomoćnim ležajem, mini barom, LCD televizorom, SATTV, internetom. Ostalih 14 soba su sa dva odvojena kreveta i istom opremom. 2 apartmana po 56m² su opremljena sa mini kuhinjom, dnevnim boravkom i istom opremom kao i u sobama. Sadržaj: Hotel posjeduje recepciju, restoran, TV salu, lift, pristup licima sa invaliditetom i parking. Pješčana plaža sa ljekovitim blatom je na svega 200 metara od hotela.

Lokacija: Nalazi se u centru Igala i udaljen je 100 m od mora (bivši htl Metalurg). Usluga: Za goste u standard sobama – PP – polupansion (doručak /večera – kontinentalni), u superior sobama – PP – polupansion (doručak /večera – švedski sto). Smještaj: Standard sobe, superior sobe i apartmani. Prva tri sprata su renovirana da zadovolje  hotel sa 4* ali viši spratovi nisu renovirani tako da im je i dalje kategorizacija 2*. Svaka superior soba i app imaju kompletno nov namještaj, kupatila, klimu, LCD sa kablovskom televizijom, mini bar, telefon, sef i bežični internet. Svaka standard soba ima kupatilo, balkon, a jedan broj standard soba ima i TV i klimu i 90% soba je sa pogledom na more. Sadržaj: Hotel posjeduje recepciju, klimatizovan restoran, tavernu, aperitiv bar, TV salu i veliku terasu pogodnu za sportsko-rekreativne aktivnosti djece i omladine.

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.