Mjesto

Kategorija smještaja:

Na raspolaganju:

Dodatni sadržaji:

U neposrednoj blizini hotela Perla (udaljenost 80 m) na obali mora nalazi se depandans Mohom. Posjeduje lijepo dizajnirane i moderno opremljene, dvokrevetne, trokrevetne i čertvorokrevetne apartmane, koji pružaju kvalitetan smještaj i udoban boravak. Apartmani su namjenjeni gostima koji žele miran i prijatan odmor. Dvokrevetni apartmani su klimatizovani i posjeduju terasu sa pogledom na more, mini kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, LCD TV sa satelitskim sistemom, fen.. Veličina apartmana: 30 m²
Veličina kreveta: 1 ekstra veliki bračni Trokrevetni apartmani su klimatizovani i posjeduju terase sa i bez pogleda na more, mini kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, LCD TV sa satelitskim sistemom, fen...Veličina apartmana: 35 m²
Veličine kreveta: 1 ekstra veliki bračni i 1 za jednu osobu Četvorokrevetni apartmani su klimatizovani i posjeduju terase sa pogledom na more, mini kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, LCD TV sa satelitskim sistemom, fen...Veličina apartmana: 50 m²
Veličine kreveta: 2 ekstra velika bračna ili 1 ekstra veliki bračni i 2 zasebna kreveta

Smešten na privatnoj plaži u Herceg Novom, hotel Perla gleda na Boku Kotarsku i nudi elegantno uređene sobe i apartmane sa balkonom i pogledom na more ili vrt. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.

Do centra grada može da se stigne za nekoliko minuta hoda šetalištem Pet Danica, dugim 7 km. Obližnji manastir Savina izgrađen je u baroknom stilu i predstavlja zanimljivu istorijsku znamenitost.

U restoranu hotela Perla služe se lokalna i internacionalna jela, aperitivi i raznovrsna vina. Na raspolaganju je i večera na bazi švedskog stola. Kafe-bar nudi kafu, peciva, pice i testenine.

Objekat raspolaže teretanom sa prostorijom za masaže. Dostupni su i anticelulitski tretmani i časovi joge.

Ležaljke i suncobrani mogu besplatno da se koriste. U okolini hotela možete da uživate u ronjenju, jedrenju, skijanju na vodi, vožnji gliserom ili kajakom i mnogim drugim aktivnostima.

Za goste hotela obezbeđeni su popusti na prevoz od/do aerodroma i na iznajmljivanje novih automobila.

Udobno smješten uz samu obalu mora, naslonjen na šetalište Pet Danica, u ulici Braće Grakalića 98, Garni hotel “M” nudi svojim gostima  izvanredne uslove za odmor. Dvadeset četiri klimatizovana apartmana, veličine od 30 do 50 m2, opremljena sa najsavremenijim i udobnim namještajem, mini kuhinjoma, LCD tv prijemnicima, kupatilima sa tuš kabinama, kablovskom i wireless mrežom za internet, terasama sa kojih se pruža prekrasan pogled na more i šetalište, garancija su da će svaki minut Vašeg odmora  u našem hotelu biti minut koji se pamti i zbog kojih se vrijedi vraćati.

Na udaljenosti od svega 10 metara od hotela, gosti mogu uživati u čarima mora i pješčane plaže. Za Vače automobile obezbjedili smo garažni prostor zatvorenog tipa u prizemlju hotela. Restoran i čajna kuhinja, specijalizovani na bazi polupansionskog smeštaja, uvijek su na raspolaganju našim gostima. Visok standard usluga i profesionalnost osoblja, osnovna su karakteristika našeg poslovanja.

Udaljen je od hotela Perla samo tridesetak metara i u potpunosti zadovoljava sve uslove kvalitetnog smještaja.

Apartmani i sobe smješteni na samoj obali pored šetališta Pet Danica. Standardne sobe (dva ili tri ležaja) su klimatizovane i posjeduju kupatilo sa tuš kabinom, frižider, TV, sef... Economy sobe (dva ili tri ležaja) su klimatizovane i posjeduju terase sa i bez pogleda na more, kupatilo, frižider, LCD-TV sa satelitskim sistemom, fen, sef.

Nalazi se na samom šetalištu Pet Danica sa direktnim pogledom na more. Udaljen je 20m od hotela Perla i svojim kvalitetom smještaja spreman je da udovolji i najprobirljivijim gostima. Standardne sobe (dva ili tri ležaja) su klimatizovane i posjeduju terase sa pogledom na more, kupatilo, frižider, LCD-TV sa satelitskim sistemom, fen, sef . Veličina sobe: 20 m²

Lokacija: Nalazi se u centru grada, na samoj obali mora i nadovezuje se na šetalište “Pet Danica”.

Usluga: PP – polupansion (doručak/večera- švedski sto)

Smeštaj: Svaka soba ima kupatilo, telefon, a jedan broj soba ima i balkon sa pogledom na more. U A delu deo soba ima i TV i klimu.

Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, restoran, kafeteriju, nacionalni restoran, aperitiv bar, bar na plaži, trim kabinet (uz nadoknadu), zatvoren bazen sa morskom vodom (leti nije u funkciji), sopstvenu plažu, bussines club i mali parking.

Lokacija: Hotelsko naselje Hunguest Hotel Sun Resort se prostire na 400 metara i nalazi se pored šetališta na obali mora. Među gustom mediteranskom vegetacijom palmi i oleandera smešteno je ukupno pet hotelskih zgrada i četiri apartmanske kuće.

Usluga: PP – polupansion (doručak / večera – švedski sto)

Smeštaj: Svaka soba ima kupatilo, fen, bade mantile, telefon, internet, SAT TV, klimu, mini bar, sef, a većina soba je sa balkonom i pogledom na hercegnovski zaliv.

Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, dva restorana, aperitiv bar, sportske terene, bazene i wellness centar više jacuzzi-ja, infra crvenu saunu, sobe za masažu, manikir, pedikir, frizerski salon, sopstvenu plažu i garažu.

Lokacija: Nalazi se na samoj obali mora.

Usluga: PP – polupansion (doručak- švedski sto; večera – meni)

Smeštaj: Dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne sobe i četvorokrevetni apartmani. Svaka soba/app ima kupatilo,TV, klimu, frižider i balkon, a većina je sa pogledom na more.

Sadržaj: Pansion poseduje recepciju, restoran, letnju baštu i aperitiv bar na plaži, sopstvenu plažu sa koje se pruža nezaboravan pogled na ulaz u Bokokotorski zaliv i wireless. Plaža je delom peskovita, a delom stenovita i betonska. Idealno za porodice sa decom.

Napomena: U cenu je uračunato korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži.

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.