Novoizgradjeni hotel Park 4* nalazi se u u Bokokotorskom zalivu u mestu Bijeloj, pored samog mora . Aerodrom Tivat se nalazi na 12 km od hotela Park. Sve hotelske sobe su klimatizovane i opremljene flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima. Pojedine sobe posjeduju prostor za sjedenje. Iz smiještajnih jedinica pruža se pogled na more ili na planinu. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo. Dodatne pogodnosti obuhvataju bade-mantile, papuče i besplatan toaletni pribor.

U ponudi su privatna plaža, zatvoreni bazen i otvoreni bazen sa terasom za sunčanje. Objekat takođe posjeduje recepciju, bar i restoran. Hotelska ponuda uključuje sadržaje za sportove na vodi i usluge iznajmljivanje automobila i bicikala. Wi-fi i parking su besplatni za goste hotela.

 

 

Hotel Delfin je nalazi se u mirnom, ribarskom mjestu Bijela, opština Herceg Novi. Renoviran 2014. godine, sa sopstvenom plažom i pogledom na predivni Bokokotorski zaliv od kojeg zastaje dah, ovaj hotel predstavlja idealno mjesto za odmor. Moderno opremljene i komforne sobe, bazen i salon ljepote, kao i MINI KLUB za najmlađe, a iznad svega ljubazno osoblje, učiniće Vaš boravak izuzetno prijatnim.

Blanche se nalazi na samoj plaži u malom gradu Bijela, u srcu Bokokotorskog zaliva i na pola puta od Herceg novog do Kotora. U neposrednoj blizini se nalaze sve znamenitosti Boke: Kotor, Tivat, Porto Montenegro, selo Njeguši, Rose  i plaža Žanjice...
Hotel posjeduje 12 lijepih i modernih soba sa pogledom na more i baštu. Privatnost je zagarantovana zahvaljujući terasma za sunčanje sa ležaljkama, malim bazenom, saunom, koje se nalaze iza samog hotela.
Opuštanje je u ovom hotelu svakodnevni osjećaj.

 

Hotela sa 4 zvjezdice uživa u svojoj lokaciji na plaži. Hotel se nalazi u samom centru Bijele, pored Bokokotorskog zaliva, Svetog Stefana i Skadarskog jezera. Centar Bijele je udaljen na svega 2km od lokacije hotela. Ovaj hotel posjeduje 21 sobu sa individualnim klima uređajima, mini barom, odvojenim toletima, besplatnim bežičnim pristupom internetu i TV sa satelitskim programima. Kupaonice su opremljene sa tuševima, fenovima za kosu, kao i sa toaletnim potrepštinama. Hotel ima restoraz na plaži, u kome se služi mediteranska kuhinja.

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.