Mjesto

Kategorija smještaja:

Na raspolaganju:

Dodatni sadržaji:

Hotel Hoti je poceo sa radom 2008 godine,nalazi se u porodicnom vlasnistvu porodice Hot.

Hotel Hoti se nalazi na Maloj plazi, u centru grada. sa prelijepim pogledom na stari grad Ulcinj. Nalazimo se na 200m od plaze a na 10m od strogog centra. Posjedujemo svoj privatni parking,kao i restoran u sklopu hotela koji je kapaciteta 200 mjesta. Imamo 27 apartmana,od toga 20 trokrevetni i 7 cetvorokrevetn,sto znaci posjedujemo kapacitet oko 90 lezajeva. U sklopu svakog apartmana ima: terasa,kablovska tv,klima uredjaj,frizider,mini bar,sopstveni parking,internet.

Odrzavanje apartmana svakodnevno i na zahtjev gostiju.Kuhinja preferira domacu hranu,pored toga i italijansku kuhinju kao i sva jela po narudzbi.Vazno je da naglasim da je nabavka robe svakodnevna.

Karakteristike hotela su blizina Male plaze,izuzetan pogled na more I stari grad Ulcinj. Hotel posjeduje svoj privatni parking kao I obezbedjenje istog. Karakterise ga takodje blizina strogog centra grada a takodje I mirno okruzenje Hotelskog parka koji se nalazi u sklopu hotelaa koje pruza svojim gostima potpuni uzitak u odmoru.

Nalazi se na manje od 1000 m od centra Ulcinja. U blizini hotela nalaze se tri plaže: javna, nudistička (dobro poznata u čitavoj Evropi), ženska (sa izvorima sumporne vode), na kojoj su se prije nekoliko vjekova, prema legendi, odmarale voljene žene turskih sultana. Hotelski kompleks se sastoji iz dvije celine:

А dio : sve sobe su s pogledom na more, kupatilima, klima-uređajima, televizorima (satelitski kanali), frižiderima (mini barom), telefonima i sve su nepušačke.

B deo : sve sobe su s pogledom na more, kupatilima, klima-uređajima, televizorima (satelitski kanali), frižiderima (mini barom), telefonima i sve su nepušačke.

Usluga:Polupansion, doručak švedski sto, večera – meni

Hotel se nalazi na jugoistočnom dijelu crnogorskog primorja, na sunčanoj obali zdravlja, bogatoj egzotičnim rastinjem i zelenilom, u okruženju su jezera rijeke i čisto more, na prvoj liniji pješčane plaže. Na udaljenosti 3 km od starog grada Ulcinja, na 95 km od aerodroma Tivat, 70 km od aerodroma Podgorica, 25 km od luke Bar. Smještaj za goste predviđen je u glavnoj zgradi hotela i u vilama koje su raspoređene pored bazena. Sobe i hotelski apartmani su s telefonom, internetom, klima-uredjajem, SAT-TV, sefom, fenom, kupatila s kadom ili tušem, toaletom, balkonima ili terasama. Gostima je na raspolaganju i jedan broj spojenih soba vratima kao i dvije sobe za osobe sa specijalim potrebama.

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.