Mjesto

Kategorija smještaja:

Na raspolaganju:

Dodatni sadržaji:

Nalazi se na samoj obali mora u izdvojenom i jednom od najljepših dijelova koji se zove Zlatna Obala. Ispred je plavetno more a gusta šuma čempresa i borova u zaleđini. Vila raspolaže privatnom plažom, a od sutomorske velike pješčane plaže je udaljena svega 70m. Vila nudi smještaj tipa studija, veličine 20-40m. Svaki studio ima spavaću sobu, opremljenu mini kuhinju, kupatilo sa tušem, balkon ili prostranu terasu. Izuzetak su četiri studija u prizemlju koji su isto opremljeni ali bez balkona.  Studija raspolažu klima uređajima, satelitskom TV, sefom, besplatnim WI-FI a usluga čišćenja, zamjena peškira i posteljine je uključena u cijenu.

Lokacija
Hotelski kompleks Južno More smešten je na svega nekoliko metara od plaže u Sutomoru.

Smeštaj
Kompleks se sastoji od 3 objekta u čijem sastavu su jednokrevetne, dvokrevetne, i trokrevetne sobe.

Glavna zgrada:
svaka soba ima kupatilo, tuš, klimu, mini bar, telefon i balkon, a većina je sa pogledom na more.

Bungalovi:
sobe imaju kupatilo, tuš, terase sa pogledom na more i pogled na brdo, klimu. Restoran je zajednički za čitav kompleks.

Hotelski sadržaji
Hotel ima besplatan wi-fi internet za sve goste hotela, klimatizovani restoran, TV salu, prostrane terase, park, terasu ispred restoranskog dela u ogradjenom prostoru sa kafeterijom i poslastičarom sa igraonicom za decu koja je gratis za goste kafeterije, parking koji je besplatan za goste hotela.

Usluga
Polupansion, doručak i večera švedski sto

Sutomore, sa 270 sunčanih dana u toku godine, spada među najsunanija mjesta Evrope. Mediteranska klima, borove šumei ljekovito blato pogodni su za liječenje disajnih organa, reumatskih i alergijskih tegoba.

Vila ''Casabianca'' se nalazi u Sutomoru, između Gradske plaže i plaža Maljevik, rt Galebova i Mali Maljevik. Vila je udaljena 800 metara od plaže. Vila raspolaže sa 50 kreveta u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama. Sve sobe su sa svojim kupatilom i terasom. Sobe nemaju TV i klimu. Vila posjeduje kuhinju sa restoranom. Gradska plaža je pjeskovita i jedna od najljepših plaža na crnogorskom primorju. Plaže Maljevik, Rt Galebova i Mali Maljevik su pješčane i šljunkovite.

Hotel Sato Resort (bivši hotel Nikšić) nalazi se gotovo na samoj obali mora. Potpuno renoviran 2014.godine. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i apartmanima. Svaka soba poseduje klimu, TV i kupatilo. U sastavu hotela nalazi se restoran, kafana i aperitiv bar, besplatan wireless internet u lobby baru, kao i sopstveni parking.

Usluga: Doručak, švedski sto.

 

Na Na širokom prostoru, ispod šumskog pojasa i mediteranskog rastinja, nježno dodirujući dugogodišnji maslinjak i skoro, uranjajući u more, svojim bjelilom i raskošnom ljepotom plijeni HOTEL  KORALI.

U sastavu hotela su: jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe, kao i apartmani za jednu, dvije, tri, četiri, pet, šest osoba. Sobe su komforne sa balkonom, većina soba je sa pogledom na more, sve sobe su klimatizovane. Hotel se nalazi na samoj obalimora - udaljenost  30m. Hotel ima svoju plažu i atraktivni plažni bar

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.