Mjesto

Kategorija smještaja:

Na raspolaganju:

Dodatni sadržaji:

Apart Hotel Kalamper nalazi se na samom početku plaže, te predstavlja savršen izbor za Vaš odmor i uživanje u svim čarima mora i prirode. Činjenica da je hotel lociran svega 10 kilometara od centra grada Bara i neposredno uz magistralni put Bar-Ulcinj, čini ga lako dostupnim iz svih pravaca i svim prevoznim sredstvima. U cilju što kvalitetnijeg odmora svojih gostiju, kompletnog užitka i nezaboravnih trenutaka, Apart Hotel Kalamper nastoji učiniti svoju ponudu što raznovrsnijom. Stoga se, na svega par metara od hotela, nalazi i kupalište Kalamper Beach , koje Vam nudi nezaboravan odmor i pravo osvježenje u vrelim ljetnjim danima...

Smješten na 12 km od Bara prema Ulcinju, ovaj Resort sa 4 zvezdice predstavlja ekskluzivan kompleks s pogledom na more i intimnim ambijentom. Rt na kome se resort Ruža Vjetrova nalazi, predstavlja mikro prostor gdje se ukrštaju vetrovi, čineći ga unikatnim na crnogorskom primorju, doprinoseći atraktivnosti i raznolikosti ponude ovog resorta.

LUX apartmani površine 70 metara kvadratnih sa bračnom i spavaćom sobom, dnevnim boravkom sa komfornom garniturom, mini kuhinjom, kupatilom sa jakuzzi kadom, klimom, telefonskom linijom, minibarom, sefom, televizorom, internetom i terasom sa pogledom na more.

SUPERIOR aprtmani površine 27 metara kvadratnih, sa dva odvojena ležaja i pomoćnim dvosjedom na rasklapanje, klimom, telefonskom linijom, minibarom, sefom, kupatilom, televizorom, internetom i terasom i pogledom na more.

CRVENI, NARANDŽASTI, CRNO-BJELI, ZELENI, PLAVI apartmani, površine 35 metara kvadratnih, sa bračnim ležajem i pomoćnim dvosjedom na rasklapanje, klimom, telefonskom linijom, minibarom, sefom, kupatilom, televizorom, internetom i terasom .

SUPERIOR sobe, sa bračnim ležajem i pomoćnim dvosjedom na rasklapanje, klimom, telefonskom linijom, minibarom, sefom, kupatilom, televizorom, internetom i terasom s pogledom na more.

Ovaj hotel je renoviran 2012. godine. Posjeduje direktan pristup plaži u Dobrim Vodama, na 6 km južno od Bara. Privatna plaža i prostor oko bazena opremljeni su ležaljkama i suncobranima. Sve sobe uključuju plazma televizore, sopstveno kupatilo i balkon s pogledom na more. Većina soba hotela ima klima-uređaj. Posteljina i peškiri su na raspolaganju u svakoj sobi.

Nacionalni specijaliteti se služe u restoranu, ili na terasi sa pogledom na plažu. Na raspolaganju vam je kontinentalni doručak. Noćni klub hotela, koji radi do avgusta, služi ukusne koktele.

Besplatan bežični internet dostupan je u hotelu. Osoblje će vam rado pružiti informacije o izletima ili pomoći pri iznajmljivanju automobila.

U okviru objekta vam je na raspolaganju i internet kafe, koji je opremljen sa 10 računara. Stanica lokalnog autobusa udaljena je samo 200 metara. U okviru objekta se nalazi besplatan parking.

Ova prelepa uvala, nalazi se izmedju Bara, od koga je udaljena samo nekoliko kilometara, i Ulcinja. Dobre Vode su najveće turističko mesto u ovom delu crnogorskog primorja. Idealna je za odmor , pogotovu porodica sa decom. Medjutim, ni mladja populacija nece ostati ravnodusna, jer ima lokala i diskoteka za izuzetan nocni provod.
Dobre Vode se jos nazivaju i ” vazdusna banja “. Poznato je da se u ovom mestu ukrstaju razliciti vetrovi sa planine i mora, koji su posebno pogodni za osobe koje pate od astme, bronhitisa, i drugih respiratornih oboljenja.
Ovde se nalazi plaža “Veliki Pijesak”, koja zbog čistoće vode spada u plaže I kategorije ( duzina 480m, prosečna sirina 29 m). Pružiće vam pogled na nezaboravan zalazak sunca, po čemu je ona posebno poznata.
U blizini Dobrih Voda se nalaze mnogobrojne znamenitosti koje nikako ne bi trebali propustiti. Tu su Stari Bar ( tvrdjava iz 10. veka) ; drvo masline ( staro preko 2000 godina) ; dvorac kralja Nikole; luka Bar,… Ko poželi da ode malo dalje, na svega 15 km nalazi se Ada Bojana ( peskovita plaza duga 12 km), koja pruza mnogobrojne mogucnosti za rekreaciju.

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.