Imate pitanje? Pozovite: +387 55 227 310      +387 55 227 311

  • Jesen 2018.

LA FORZA DI MILANO!

Putovanja Putovanja Italija
arrow

Opis

Posjetite Milano i uživajte u prelijepim trgovima, živopisnim restoranima ili u ispijanju vrhunske espreso kafe☕️u nekom malom kafiću u italijanskom stilu.✔️

MILANO – LAGO DI COMO - LAGO MAGGIORE - SIRMIONE

27.04.2018. – 02.05.2018. 

6 dana autobusom

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN (27.04.2018. – petak) BIJELJINA

Polazak autobusa iz Bijeljine u večernjim časovima sa dogovorenog mjesta. Nastavak putovanja preko Brčkog, Hrvatske, Slovenije i Italije sa usputnim pauzama radi odmora.

2. DAN (28.04.2018. – subota) JEZERO GARDA – MILANO

U prijepodnevnim časovima dolazak na jezero Garda, najveće jezero u Italiji. Kraća pauza za kaficu. Nastavak putovanja ka Milanu. Dolazak u Milano, razgledanja grada: Piazza Duomo, Katedrala, Via Vittorio Emanuelle, Oktogon, Scala-jedna od najslavnijih operskih kuća u svijetu, dvorac vladarske porodice Sforza. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Odlazak do hotela. Smještaj u hotel. Veče slobodno za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. DAN (29.04.2018. – nedjelja) MILANO – LAGO DI COMO – LECCO

Doručak. Fakultativni odlazak na jezero Komo. Jezero Komo je najpoznatije i najpopularnije jezero Italije. Predstavlja oazu prirodne ljepote, mira i tišine. Sa jezera se pruža veličanstven pogled na planine San Salvadore i Bre. Obilazak grada Koma, poznatog po šetalištu, srednjovjekovnoj četvrti oko trga Cavur i katedrali od bijelog mermera iz XIV vijeka. Mogućnost fakultativne vožnje brodićem po jezeru. Nakon obilaska odlazak do mjesta Lecco, koje se nalazi na poluostvu koje dijeli jezero na dva dijela. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti po tipičnom gradiću ove regije, poznatom po Baziliki Svetog Nikole, koja dominira mjestom. Lecco je poznat i po tri mosta od kojih je najstariji sagrađen još u XIV vijeku. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN (30.04.2018. – ponedjeljak) MILANO – LAGO DI MAGGIORE 

Doručak. Odlazak na fakultativni izlet u obilazak jezera Lago di Maggiore. Ovo jezero je drugo po veličini u Italiji i jedno od najdubljih jezera Evrope. Odlazak na vožnju brodom po jezeru uz posjetu prekrasnim Boromejskim ostrvima: Isola Bella i Isola Dei Pescatori, vlasništvo porodice Boromini. Isola Bella je ostrvo-palata iz 1632 godine poznato po vrtovima, koji se stepenasto spuštaju i imaju čak 10 terasa. Ostvo Pescatori je naseljeno tokom cijele godine i poznato po obilju restorana i kafića. Slobodno vrijeme. U poslijepodnevnim satima odlazak do mondenskog mjesta Stresa, poznatog po vilama izuzetne arhitekture i sa prelijepom vegetacijom. Obilazak istorijskog centra grada. U popodnevnim satima povratak u hotel.Noćenje.

5. DAN (01.05.2018. – utorak) MILANO – SIRMIONE

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak do malog mondenskog gradića Sirmione. Obilazak Scaliger tvrđave, Crkve Santa Maria Magiore. Slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti. U kasnim popodnevnim časovima polazak za Republiku Srpsku. Noćna voţnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Bijeljini.

6. DAN (02.05.2018. – srijeda) BIJELJINA

Dolazak u Bijeljinu u jutarnjim časovima.

 

CIJENA ARANŽMANA: 359KM


Osnovne informacije


Galerija

COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Sadržaji

ARANŽMAN OBUHVATA: 

- prevoz visoko turističkim autobusom;

- 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* - okolina Milana;

- usluge stručnog vodiča i pratioca grupe;

- organizaciju i realizaciju putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- putničko zdravstveno osiguranje;

- obaveznu gradsku komunalnu taksu, plaća se na recepciji hotela: za hotele sa 2* i 3* - 2,50€ po osobi po noćenju, hotel sa 4* - 3,50€ po osobi po noćenju;

- individualne troškove;

- fakultativne izlete: - Komo - 20€

                                 - Maggiore - 35€

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cijena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

 

DOPLATE I POPUSTI:

- doplata za jednokrevetnu sobu 40%;

- dijete do 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe ima popust 30%, ima pomoćni ležaj u hotelu i sjedište u autobusu.

NAČIN PLAĆANJA:

- 30% prilikom rezervacije, ostatak prije polaska ili u ratama do polaska.

 

Važne napomene za putovanje:     

● Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je 20 dana prije polaska na put ili do popune mjesta.

● Potrebno je najmanje 40 putnika za realizaciju putovanja.

● Postoji mogućnost smještaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.

● Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju posljednjeg dana boravka oko 09.00 sati.

● Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalaze.

● Za državljane Bosne i Hercegovine, koji posjeduju važeći biometrijski pasoš, nije potrebna viza za Italiju. Putnici koji posjeduju inostrani pasoš treba sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbjede odgovarajuće isprave.

● Organizator putovanja preporučuje putnicima da prije polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.

● U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posjete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to predviđeno programom putovanja.

● Organizator zadržava pravo izmjene redosljeda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti (vremenskih prilika, ograničenja vezana za otvaranje i zatvaranje određenih objekata…).

● Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza, izmjene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično izmjeni cijenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje.

● U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija će biti primorana da otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana prije polaska na put.

● Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa.

● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrijednim stvarima, prtljagu.  Happy travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.

● Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Happy travel. Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju prije polaska na putovanje. Happy travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

 

 

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije *HAPPY TRAVEL*

Licenca Ministarstva trgovine i turizma 14-01-07-3-1608/15 od 05.06.2015.

Srećan put i prijatan boravak želi Vam ’HAPPY  TRAVEL’!

logo invert

Meše Selimovića 23 A, 76300 Bijeljina,  BiH

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h
subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310
+387 55 227 311
Fax: +387 55 414 500

 

logo5

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina
info@happytravelbn.com